Google+ skrytí mých kruhů někdo koho mám v kruhu.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Google+ skrytí mých kruhů někdo koho mám v kruhu.

#1 Příspěvek od robo »

Mam gmail ucet ktery pouzivam. a druhy ktery mam na nejake zkouseni. Treba Talk, funkcnost emailu atp. Dneska jsem zjistil ze na druhem fiktivnim mnou vytvorenem gmail uctu vidim navrh na kruhy ktere jsou moje. Treba rodinu, pratele a dalsi. Takze z toho je mi jasne ze se zobrazi vsem ostatnim z kruhu navrh pridat me zname. Rad bych aby se tak nedelo. Co je komu do toho aby mu google navrhoval treba meho brachu aby si ho pridal do kruhu. Kdyz si nekdo z mojich kruhu rozhodne ze si ho prida tak at si najde sam. Kdyz bude bracha mit potrebu si nekoho najit tak at si ho najde. Ale az bude chtit sam, nebo mu to nekdo navrhne. Proc google navrhuje me kruhy-lidi dalsim lidem z kruhu. Zacina mi to smrdet facebookem. Tam je to taky tezce pomixovane. Ideal treba skype. Mam tam seznam lidi. A ti lide co jsou v seznamu maji take svuj seznam. Ale nikdo jim nenavrhuje aby se mrknuli na navrh kontaktu ktere mo9zna znaji a ktere uz nekdo zna, a protoze je nekdo zna, a ty nekdo znam taky tak by je mohl znat tez. Nevim jak presneji to popsat co bych rad. Rad bych soukromi. Moje kruhy-pratele, jsou jen moji pratele. Tecka. nikam dal a nikomu jinemu je nenabizet a nezdelovat ze ja je znam a tak je mozna znas taky. Co je komu do toho koho znam. Az budu nekomu chti rict ze znam Frantu Opicku tak mu to reknu. Ale az to budu chtit ja sam. Dik
Naposledy upravil(a) robo dne 18 črc 2013, 11:12, celkem upraveno 2 x.
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od kulikus »

"Google+ skryti mich kruhu nekdo koho mam v kruhu"

Mám pocit, že nám sice rostou komunikační možnosti, ale úroveň rapidně klesá. V nadpisu ma být ,mých'. S absencí diakritiky to dohramody tvoří matoucí rébus.

Stejnou necnost jako Google+ má i LinkedIn, pokud tam použije uživatel stejné heslo jako do svého e-mailu, jež musí zadat při registraci. Server pak pravidelně leze do mailů daného uživatele, sestavuje seznamy používaných e-adres a nabízí je ostatním v 'kruhu'. Facebook jsem ani nezkoušel.
Google+ a další sítě tak sestavují mapy vazeb uživatelů. Zároveň mají přístup k jejich e-mailům. Báječné doly pro data maining (těžbu dat) pro zkoumání sociálních jevů a sestavování profilů a vazeb jednotlivců. Dál to nebudu rozvíjet, ale ještě je co. IŤák z USA, co o tom začal vyprávět médiím, ještě sedí na letišti v Rusku? :)
robo

#3 Příspěvek od robo »

Omlouvam se za gramaticky fail. Vcera jsem prolezal nastaveni Google+, zkousel nejake zmeny a pote se prihlasoval na druhy ucet abych zkoukl nejakou zmenu. A tak me na*ralo ze to co bych rad, asi udelat nejde nebo nevim jak. A v tomto stavu jsem se rozhodl ze pozadam o radu zkusene z fora. Po napsani probehne korekce. Ale tady to nezafungovalo.

Kvuli te provazanosti se me hnusi facebook. Najednou mas hromadu pratel. V zivote jsi je ale nevidel. Protoze jsou to pratele tech pratel ktere ty znas a mas je na FB automaticky se predpoklada ze je musis znat. A tohle roste geometrickou radou. Hnusim se mi to a bohuzel s tim nic nenadelam. A nebo nadelam, zustanu jen u emailu.
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od kulikus »

U Google+ možná pomůže změna hesla pouze e-mailu, pro přístup na Google+ si ponechat heslo jiné (pokud to jde). Je to pouze doměnka, nezkoušel jsem - jsou to hry pro ...
Naposledy upravil(a) kulikus dne 18 črc 2013, 12:25, celkem upraveno 1 x.
Honza_dy

#5 Příspěvek od Honza_dy »

Jsem poslední osoba kolem třicítky která ještě nemá Faceboook či jinou takovou službu nebo je nás víc?
helios

#6 Příspěvek od helios »

Neboj sa, nie si sám, je ich viac. Iba nemajú potrebu to všade vykrikovať. :)
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Atlan

#7 Příspěvek od Atlan »

Honza_dy píše:Jsem poslední osoba kolem třicítky která ještě nemá Faceboook či jinou takovou službu nebo je nás víc?

No pred pol rokom som tam nebol, registroval som sa aby som naiel ludi zo stredej skoly, inak to neslo, aj tak mi par ludi chyba tak ze to budem riesit po starom navstevou osobne. NAk FB je riadna pakaren nechapen naco tam ma niekto 200 priatelov ked sa znimi aj tak nebude mat rozprabat. Ked nemusis nelez tam
robo

#8 Příspěvek od robo »

FB nemam. A Google+ uz taky ne.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“