Liebherr CBP 40560
Moderátor: Moderátoři
Liebherr CBP 40560
- serviceman
http://www.the-acc-group.com/cgi-bin/We ... Flash=true
Taky jsem si koupil ledničku liebherr,podle rad že je nejlepší. Od jiné značky bych měl za tu cenu dvě. Po záruce odešel kompresor. Byl tam electrolux,taky jsem se divil.Opravář mi tam dal taky ACC. Nejtišší je asi danfoss.
- kevin_mitnick
Zacinam mit dojem, ze uz se neoplati kupovat "kvalitu". Nema smysl vyhodit "majlant" za znacku a cekat, ze mi vydrzi 15 let. Zacina se oplacet koupit levny sunt a predem pocitat s tim, ze vydrzi zaruku + pul roku a pak poleti na sberny dvor a ja koupim novy sunt...
Takže když si koupím ledničku a 5 let vydrží a cena se mi morálně vrátí po čtyřech letech, tak nebudu dělat haura, vyhodím ji na chalupu, tu z chalupy na druhou chalupu nebo na SD a koupím novou. Kdo z vás jezdí ve 20 let starém Favoritovi ? Znám jednoho, co si furt opečovává, ale mám silný dojem, že ty náklady dalece převyšují výsledek.
Takže moje rada je, kupuj to jak to vypadá a co od toho potřebuješ. Vyber si prostě např. 5 výrobků a pak škrtej podle kritérií atd. Vybrat z posledníh dvou už nech svou ženu ať se můžeš po 10 letech na něco vymlouvat.