Ako otvoriť Felíciu.
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
- tomasjedno
- Artaban001
- Artaban001
Ale v té souvislosti by mě zajímala spíš jiná otázka:
Je lepší buď co nejvíc tyhle metody zveřejňovat, nebo raději tutlat?
Zloděj to stejně zná a zoufalec vezme cihlu. Startovací klíčky jsou stejně z čipem, takže vyháčkovat startovací zámek nepomůže. No a nejlepší obrana je stejně vytahat z auta cennosti nejlépe dom, nebo aspoň do kufru, kde nejsou vidět a to na co nejkratší možnou dobu.
Jinak jsem nevěděl, že Lokk packink je sportovní disciplína (název jsem schválně zmršil, je to veřejný fórum)
- tiktak1953
Tu je vise 45°C na slnku, neda sa vonku nič robit.,tak som si pospal a pozrel PC.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Na Felicii uz mam chvalabohu tie ochrane krytky okolo kolickov takze snurka ma velmi trapit nemusi, naviac mam aj alarm (namontovany od vyroby), takze snad to este par rokov vydrzi....
Zasadne takisto v aute nenechavam nic podozrive (tasky, budny,..) vsetko napcham do kufra dozadu. Jeden cas som pouzival aj paku na volant, pouzival ju predtym aj moj otec, ale potom som prestal, kedze som prisiel na to, ze sa da celkom lahko zlomit. I ked mozno by zlodej stratil zopar sekund (snad). Ale davam ju len ked nechavam auto na dlho zaparkovane.
Otvaranie inymi klucmi z Felicii fungovalo na starych rocnikoch, na novsich, ako mam ja, kde je kluc s takym hadikom a vraj ja cipom, to uz nejde. Stacilo najst kluc ktory vosiel do zamku a rychlo nim pohybovat, aby gulicky sa zahriali a ostali zasunute. Priznam sa, keby som si zabuchol kluce, asi sadnem na priekopu a budem plakat
Mourek píše:Na Trabanta stačl zahnutej svářecí drát.
potěší majitele trabanta jako jsem já
no trabantu otevři přední kapotu šroubovákem. dveřeu řidiče by šli pomocí vrtačky... odvrtat z kliky ty upevňovací šrouby a kliku vyndat, strčit prst do otvoru a dveře otevřeny.
jinak tak si dejte tajné tlačítko třeba někam pod nárazník, které když zmačknete, tak relátko veme třeba centrál zadních dveří (dvoudrát) a otevře je.
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY