Hledám někoho na instalaci čtečky do tabletu

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Hledám někoho na instalaci čtečky do tabletu

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Hledám někoho ze Zlína nebo blízkého okolí kdo mi nainstaluje čtečku do tabletu Sencor Element 7 basic 2 díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
serviceman

#2 Příspěvek od serviceman »

Jakou čtečku chceš a na jaké formáty?
Calibre nestačí?
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

To jsem celý já, myslím čtečku knih něco jako svox iveta mám jí koupenou v GP ale za nic na světě ji nemohu nainstalovat díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
serviceman

#4 Příspěvek od serviceman »

Čili audio čtečku do tabletu s Androidem.
"Něco jako svox iveta" znamená svox iveta, nebo něco jiného?
Když je to koupené v GB, máš český hlas? A co to tedy přesně je?
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

To je na to abys si nemusel číst tak ti to přečte za tebe a ti jen posloucháš díky
serviceman

#6 Příspěvek od serviceman »

To jsem postupně pochopil. Ptám se, jde-li ti o doinstalování českého hlasu, nebo TTS enginu?

markoni, ty o tom tady ale máš už jednu větev, proč otevíráš další?
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=58870&highlight=svox
markoni
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od markoni »

Abych pravdu řekl tak v tom trochu tápu, pochopil že se to skládá ze dvou aplikací SVOX Clasic TTS který je zdarma na GP a českého hlasu SVOX IVETA který je k mání kolem 60 kč to mám řádně koupeno.Asi mně se to engime nechce objevit v nastavení v sekci jazyk a vstup to je podle mně SVOX CLASIC TTS to engime.To je těžko vysvětlovat kdyby existovalo něco jako na klasickém PC program který ti nahrává vše co se děje na ploše a ukládá to do video formátu potom bych to pověsil třeba na youtube pro názornost co mi to dělá.Toto píši na klávesnici kterou mám připojenou na ten tablet díky
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“