jirkati píše:A ještě drobná rada. Pokud si nechceš zaprášit byt flexabruskou při dělání místa pro krabičku v podlaze tak stačí trocha trpělivosti při navrtání několika děr pomocí kvalitního vrtáku do betonu a příklepové vrtačky. Zbytek pak lehce dosekáš majzlíkem. A protože to můžeš pořád lehce zalévat vodou, tak je to docela čistá technologie.
Taková jednoduchá věc a vůbec mě to nenapadlo

Pač přesně ta práce s flexou nebo něčim podobnym je pro mě jednak vcelku zbytečná a druhak si dost dobře umim představit ten bordel na celejch 40ti metrech bytu. Bohatě stačilo když jsem ručně brousil tu sádrovou příčku před malovánim a i když bylo všechno zakrytý a dveře do chodbičky zaigelitovaný, tak to stejně bylo i v koupelně...prostě děs.
A ti kteří jsou mnohem znalejší věci by mě docela jistě ukamenovali za finální řešení. Na krev jsem to zatáhl do čokolády, důkladně a pečlivě omotal vulkanizační páskou a přesně v tom místě kde se mi podařilo odkrýt alespoň kus kabelů jsem to celé zakryl do podlahy. A druhej den až byla vysprávka suchá, jsem to zapnul. A ejhle, funguje to. V deskách kde mám důležitý věci k bytu jsem si nezapoměl udělat stručnej plánek abych nezapoměl. Samo že to něni nejčistější a ´ideální řešení´ ale momentálně mi stačí když mě to v nejbližší době nezabije - když pominu jednu chvíli kdy jsem si zapoměl shodit jistič, ani sem si pak nemusel dávat kafe