Výber GPS navigácie

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

To víš, že Windows Phone je vždy výhra ! To se dá přece jen vyhrát, protože normální člověk si to nekoupí. :lol:
Já mám v mobilu Androida a iGo a nevidím žádný problém, jede to normálně a nepotřebuji to každý den.
Naposledy upravil(a) p32 dne 25 črc 2013, 10:11, celkem upraveno 1 x.
Standa99

#17 Příspěvek od Standa99 »

Škoda, že zabedněnost vládne světem.
p32

#18 Příspěvek od p32 »

To máš asi na mysli jiný svět, nevidím důvod, proč si komplikovat život woknama v mobilu.
Standa99

#19 Příspěvek od Standa99 »

Výkřiky do tmy mám nejraději. Vlastním android a jen díky 4 jádrovému CPU a 2GB RAM dnes můžu machrovat. Systém založený na linuxovém jádru, který nad tímto jádrem běží jako "virtuální stroj" je už podle popisu zhovadilost. Kór, když se pro něj programuje v JAVA. MS se nezástávám, ale aspoň umí napsat jádro systému tak, že na obstarožním HW drží krok s dnešními mnohojádrovými CPU (Exynos Octa apod.). A nástroje pro programování jsou taky někde jinde.
Honza_dy

#20 Příspěvek od Honza_dy »

Pánové, zkoušeli jste někdy WP8? Mám Ascend W1, první tři dny jsem trošku vrčel, ale teď si nemůžu stěžovat.
Jasně, je tam několik věcí blbě ale bohatě to vyvažuje stabilita a rychlost systému.

Nemám sice 12 jader CPU a 128GB RAM jako správnej androiďák, ale mobil vydrží přes tři dny bez nabíječky což je alespoň pro mě přednější.
rnbw

#21 Příspěvek od rnbw »

A navigaciu tam mas aku? Lebo to bola tema...
Honza_dy

#22 Příspěvek od Honza_dy »

Mám tuto. Zatím jen ve zkušební verzi, ale koupím ji protože bohatě stačí. Mapy používá od nokie, ČR zabírá kolem 170MB. Hlasová navigace je pouze EN, ovšem za ty prachy a při mém použití 2-3x do roka nic moc lepšího nepotřebuju.
robo

#23 Příspěvek od robo »

Za sebe navrhuji Android a Sygic. Ac mam take vicejadro Nexus 4, tak na tu navi muze byt i dvoujadro. A pojede to v pohode. Podpora je na netu perfektni, jak na os Android tak i na Sygic. Nainstaluje, spusti a jede. Android telefon vlastim neco okolo dvou let. Telefon je to v poradi treti. A ten uz mi sedi jak vlastnostma tak i velikosti. Nechci o prednostech ci nevyhodach WP hovorit. Moc tento os neznam a zarizeni s timto os nevlastim. Ale uz jen zastoupeni WP na trhu o necem hovori. Takze v pripade nejakych dodatecnych problemu muze byt tezke dopatrat se nejakeho reseni. Nerikam ze je to nemozne.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“