TV HYUNDAI 2950 S

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZELKA

TV HYUNDAI 2950 S

#1 Příspěvek od ZELKA »

Nevíte prosím někdo kde bych na tuto telku sehnal schéma.Díky MP. :pray:
servis

Re: TV HYUNDAI 2950 S

#2 Příspěvek od servis »

ZELKA píše:Nevíte prosím někdo kde bych na tuto telku sehnal schéma.Díky MP. :pray:

Víme,podívej se na šasí,je to Vestel.... :wink:
servis

#4 Příspěvek od servis »

kondik píše:Urcite to bude vestel a dotycny ma aky problem?

To nám asi nechce říct,ale já bych tipnul,že mu odešel řádek :lol:
ZELKA

#6 Příspěvek od ZELKA »

CHybí mi půl obrazu se shora,takže bych to tipnul spíš na vertikál.Ale neznám tento typ TV,takže každá rada dobrá.Mechanik v autorizovaném servisu to kámošovi vrátil zpět,že se mu závada neprojevila.Ono to prý zprvu dělalo nepravidelně,ale teď už je to natvrdo.U tak nové telky bych řekl,že to bude studeňák nebo IO,ale kterej?Předem díky za každou pomoc. :upset:
servis

#8 Příspěvek od servis »

ZELKA píše:CHybí mi půl obrazu se shora,takže bych to tipnul spíš na vertikál.Ale neznám tento typ TV,takže každá rada dobrá.Mechanik v autorizovaném servisu to kámošovi vrátil zpět,že se mu závada neprojevila.Ono to prý zprvu dělalo nepravidelně,ale teď už je to natvrdo.U tak nové telky bych řekl,že to bude studeňák nebo IO,ale kterej?Předem díky za každou pomoc. :upset:

Jak "ale kterej",to chceš bezhlavě měnit integráče? A ty nepoznáš kde je obvod vertikálu když máš rozdělanou televizi...co když to nebude ani studeňák ani IO?....měřil si aspoň něco,nebo chceš zkoušet měnit díly?
ZELKA

#9 Příspěvek od ZELKA »

Pánové díky za nakopnutí.Je to opravdu Vestel,chassis 11AK37-11.Integráč na vert.je STV9306A.Napájení je OK,tak ho zkusím objednat.
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od DjRix »

No nevím,myslím že kondík ti už dostatečně poradil kde hledat chybu,proč hned objednáváš IO ?? U vertikálu s STV jsem se nesetkal s tím že by jel jen "na půl",ten buď jel nebo nejel vůbec.
Klídek chlapi,to je nulák...
ZELKA

#12 Příspěvek od ZELKA »

Děkuji všem kteří měli snahu mi pomoci.Elyty byly OK.Závada byla odstraněna.Příčinou byly studeňáky v obvodu vertikálu. :beer:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“