Zrcadlové PDF
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
nebo pokud si myslel zrcadlový tisk do PDF:
Soubor / Tisk (do Adobe PDF) / Vlastnosti / Paper Quality / Advanced / Postscript Options / Mirrored Output - YES.
- Přílohy
-
Linksys mirrored.pdf- (79.26 KiB) Staženo 96 x
Tak fakt nevím co dělám blbě. Asi to někomu zadám jako zakázku, ale to nic neřeší.
- serviceman
- Přílohy
-
mirror.jpg- (185.95 KiB) Staženo 104 x
Děkuji všem za trpělivost.
Povedlo se, až jsem se nas..l a vypnul stroj. Pak mi to nedalo a zapnul znovu a ejhle vše fungovalo, i když jsem dělal vše stejně tak, jak jsi mi napsal v návodu.
Ještě jednou díky, fakt už jsem ztrácel nervy.
Ještě ověřím zachování velikosti, ale věřím, že bude v pořádku.
Děkuji.
Tak velikost v pořádku. Je to paráda.
Dík.
- tomasjedno
Standardní nástroj k potřebnému úkonu (export stránky do obrázku ve vysokém rozlišení) je Adobe Acrobat Pro. Je tam ke stažení 30-denní free trial.Hill píše:Zkus PDF Architect, ten umí konvertovat PDF do obrazových formátů asi nejlíp po Photoshopu...
Edit: koukám, že už je to vyřešeno - no mazat to nebudu.
- tomasjedno
- tomasjedno
- serviceman
Posouvat objekty na stránce lze do určité míry. V Acrobatu 11 zvol v pravém sloupci Obsah / Upravit objekt a pak klikni na objekt, který chceš posunout a posuň jej, ulož.
Posouvat celou stránku lze tak, že v Acrobatu 11 zvol v pravém sloupci Stránky / Oříznout. Vyber celou stránku, klikni do výběru a v novém okně zvol dole nový větší formát a posuvem X a Y si zvol umístění na nové stránce, ulož a znovu otevři a Oříznutím si to případně uprav.