Big Brother is watching you!

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MetalGod

Big Brother is watching you!

#1 Příspěvek od MetalGod »

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
petus
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od petus »

Já se divím jenom těm lidem, kteří se tomu diví... To jste opravdu věřili, že vaše data jsou v bezpečí a nikdo je nesleduje? :-D
Pokud něco chcete a neodpovídám,pošlete SZ :)
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
Sandal

#3 Příspěvek od Sandal »

Mě by zajímalo co tím přesně sledujou a po kom nebo čem přesně jdou.Myslím si ale že zjistěj na čem jsou lidi nejvíc závislý a na čem nejsou tak je udělaj závislý a pak je odříznou od zdroje a lidi budou chcípat,což se náramě hodí pro plánovanou redukci obyvatelstva na zeměkouli.Nebo já nevím.Co myslíte?A to jsem opoměl sociální sítě.To jsou vejkladní skříně pro tyhle špicly jak dělaný. Ale možná jsem jen trochu paranoidní :roll:

A ještě zajímavost že na tyhle témata se nikde moc nediskutuje.To je to lidem jedno že jsou sledovaný na každym kroku?Možná je to jejich cíl,lidi takhle ukolébat aby byly jak ovce.Jesli se fakt někdy něco rozjede tak budou lidi čumět jak blbci,jak je to možný?Dřív si lidi pomahali a dneska?Jenom závist,zášť a arogance.
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
tomasjedno

#4 Příspěvek od tomasjedno »

Sandal píše:Mě by zajímalo co tím přesně sledujou a po kom nebo čem přesně jdou...
To se asi budeš muset nechat naverbovat. Po Snowdenovi by tam mohla být volná židle.
Sandal

#5 Příspěvek od Sandal »

Jebe vám,podjďte k nám!Staňte se vojákem z povolání!
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“