Naředění silikonový vazelíny
Moderátor: Moderátoři
Naředění silikonový vazelíny
Díky
Jirka
- tomasjedno
to BOBOBO: Dík, ale olej mám. Ten můj Silkal je asi jak mlíko. Zkusil jsem s ním rozmíchat frťan vazelíny a normálně se olejem "naředila". Uvidíme, zda se to časem rozvrství.
Jirka
- tomasjedno
- tomasjedno
tomasjedno píše:A co je u tebe silikonová guma, když ne nějaký polymer? A sanitární silikon vulkanizující (zesíťující) vzdušnou vlhkostí jsi už viděl?Celeron píše:... Křemíkový vazby můžou polymerizovat?
No tak asi jo, ty dva případy jsou mi známý. Ale tam je polymerizace požadovaná a cílená a jsou tam přísady, který ji podporují. Třeba ten silikon co tuhne vlhkostí příšerně smrdí čpavkem či podobným sajrajtem. Mimo jiný dokud siílikon smrdí, je elektricky vodivej.
Zhoustnout silikonový olej jsem nikdy neviděl a ta vazelína byla zcela plná a vzduchotěsná pixla, tak netuším, co by ji mělo polymerovat. No a když jsem k tomu hledal něco na netu, tak píšou že silikony jsou dlouhodobě stabilbní materiály. Ale třeba to není pravda, viz nedávno implantáty.
Jirka
- tomasjedno
Celeron píše:...Třeba ten silikon co tuhne vlhkostí příšerně smrdí čpavkem či podobným sajrajtem....
Octem (uvolňuje se při zesítění).
Jj, chybička se vloudí...Celeron píše:...silikony jsou dlouhodobě stabilbní materiály. Ale třeba to není pravda, viz nedávno implantáty.![]()
Jirka
P.S. stabiblbní je synonymum k idiotensicher?