Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
zkusil bych jim poslat pár fotek mailem:
http://www.entu.cas.cz/cs/kontakt/ (já takhle "objevil" obří mšici, která se nám vyskytla na zahradě - medovnice křivonohá)
Tipoval bych to opravdu na nějakého švába, struktura těla je tomu podobná. Tesařík to nebude.
P.S. Šváb americký ?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Je to šváb. Některá sídliště, zvláště s občany nepřizpůsobivými, nebo neumějícími česky, jsou toho plná. Jestli to máš doma, tak tě lituju. Zbavit se toho dá jen velmi obtížně. Postřiky a dýmovnice jsou na ho..o. Jediné co zabírá je pastovitá nástraha (název neznám), která se vytlačuje z takové malé kartuše pistolí. Deratizátor by asi poradil.
Aplikace však musí být opakovaná, aby se zachytila všechna vývojová stádia hmyzu a vždy naráz v celém domě (sídlišti). Nelze vynechat jediný byt.
P:S.: A mají rádi teplo a tmu. Velice rádi zalézají do elektroniky (zejména, která je trvale zapojena do sítě), tam je to pro ně ráj a mohou se nerušeně množit.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Jak jednoho ? Nalej pivko do misky a večer ji dej na podlahu a pak můžeš tvrdit, že jsi viděl jen jednoho. V 10 večer posviť baterkou a budeš mít přehled.
Když už jsme u té havěti, tak bych rád informoval, že se po dlouhé době začínají objevovat štěnice domácí.
Osobně jsem je spatřil v jedné nejmenované ubytovně v Praze.
Určitě nikoho nepřekvapí, že ubytovna opět sloužila k ubytování nepřizpůsobivých občanů.