Hraní karet

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Milan

Hraní karet

#1 Příspěvek od Milan »

Nevím,jestli to sem patří,ale zkusit štěstí mohu,třeba někdo poradí.Kdysi jsem hrával on line taroky na serveru viz příloha. Nyní,po letech,ale na stejném počítači a XP,to nejde zaboha spustit,vždy se to zablokuje viz hláška v příloze.Už jsem zkoušel všechna možná nastavení v zabezpečení IE a v Avastu,nic nepomáhá.Pro hru je potřebná také Java,tu mám nainstalovánu,povolenu,ale nespustí se - jakoby tam nebyla,po reinstalaci Javy přímo u Oracle jejich test Javu nedetekuje,já ji ale v počítači mám.Nějaký nápad ?
Přílohy
talon.cz.JPG
(112.24 KiB) Staženo 186 x
Sunshine
#2 Příspěvek od Sunshine »

Ahoj tady posílám řešení tvého problému.
http://www.jphsw.cz/?page_id=301

Jinak Internet Explorer není do aktuální verze na OS W8 dobrým prohlížečem (odzva, softwarové díry) a doporučoval bych ti, abys stáhl nějakou jinou alternativu - Firefox, Opera, Chrome. Určitě sám budeš spokojen.
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

Ahoj, tak jsem si ze srandy udělal registraci, pustilo mě to i na talon.cz, tak i na taroky.net. Asi tedy bude problém u tebe. Zkus vypnout Avast. Pokud nic, zkus zkontrolovat aktualizace Javy.
Já mám Win XP, SP3. Ve složce Program Files\Java jsem vyčmuchal složku jre7, v ní mám soubor release.txt. Zde se mi zobrazuje toto:
JAVA_VERSION="1.7.0"
OS_NAME="Windows"
OS_VERSION="5.1"
OS_ARCH="i586"
SOURCE=" .:2197dde87712 corba:4fde7ac2ecf4 deploy:7c910fcbee5c hotspot:40acb370626f hotspot/src/closed:9ec31d13a626 hotspot/test/closed:6015de18af5b install:41eb82a4c977 jaxp:503f75b55b34 jaxws:4a925430bf71 jdk:e1768e2070c9 jdk/make/closed:b5e6e27cec02 jdk/src/closed:77dd6203ace5 jdk/test/closed:4156300d87c9 langtools:3b8323e24a63 pubs:09616554567c sponsors:c5aa5fc8ad6b"
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Milan

#4 Příspěvek od Milan »

Tak bohužel rada od Sunshine nepomohla,chování se nezměnilo.Co se týče Javy,mám staženu poslední známou verzi,ale jakoby nebyla v počítači.Zkusím vypnout nějak ten Avast,jen najít,kde....
Sunshine
#5 Příspěvek od Sunshine »

Tak zkusíme ještě další věc. Dostaňte se do:
Nástroje -> Možnosti internetu -> Zabezpečení -> Důvěryhodné servery -> Servery a vložte tam talon.cz a taroky.net

EDIT: Jinak zkust ještě další prohlížeč, jak jsme již naznačoval a vyzkoušejte to tam. Tím vyloučíme případně další neduhy, ač se na 90% jedna o IE.
Milan

#6 Příspěvek od Milan »

Tak po vložení důvěryhodných serverů opět to samé, IE to blokuje.Raději už jdu spát,zítra přijedou opět vnoučata a to bude teprve mela :D .Zkusím nějak nainstalovat ten jiný prohlížeč,ale chodilo to dříve i s IE,je fakt,že bylo mnoho aktualizací,mám ty XP legální a stahují se samy. Díky za ochotu pomoci.
Milan

#7 Příspěvek od Milan »

Tak jsem cvičně povolil v IE vše co je normálně zakázáno nebo na dotaz
a vypnul štíty Avastu. Výsledek je nula,ke stejné hlášce,že Windows zablokovaly instalaci ,se přidala další o nezabezpečení počítače. Také Java
nechodí,seč je povolena jak v IE,tak na konzoli Javy. Takže si asi nezahraji,vsadil bych se,že s jiným prohlížečem to bude to samé,zřejmě jsou nakopnuté XP,už jsem to 2 roky nepřeinstalovával a jen bůh ví,co to vlastně umí a neumí .
Sunshine
#8 Příspěvek od Sunshine »

Vyzkoušej opravdu ten jiný prohlížeč. Mě samotného to zajíma, dle mě je chyba na 90% v prohlížeči, pokud ne, tak ještě uděláš log z RSITu a já se mrknu, jestli v PC není nějaká havěť. :)
Milan

#9 Příspěvek od Milan »

Tak jsem nainstaloval firefox a nastavil to,co jsem pochopil.Bohužel,výsledek je naprosto stejný,tj. po pokusu připojení ke stolu na taroky.net se objeví hláška "IE zablokoval....atd. Takže se zřejmě ten prohlížeč vůbec nespustí stejně jako nainstalovaná Java.
Hill
Administrátor

#10 Příspěvek od Hill »

Proč IE zablokoval...?
Máš ten Firefox nastavený jako výchozí prohlížeč?
Milan

#11 Příspěvek od Milan »

Ano.Zřejmě ty XP blokují cizí programy,i když jsou nainstalovány a povoleny.
Sunshine
#12 Příspěvek od Sunshine »

To je divný tohle chování počítače, jenže jak za ním ten člověk nesedí, tak se špatně radí. Brouzdal jsem po internetu a jednomu pomohlo vyřešit tento problém tím, že ainstaloval Javu od SUNu.
Raději pro jistotu, stáhni si TENHLE program, nech si projet log a pak ten log připj k diskuzi (soubor).
p32

#13 Příspěvek od p32 »

Jak jsem pochopil, tak máš problém jen v tom přitroublém Avastu, takže ho doslova odinstaluj a restartuj PC. Potom udělej reset v IE a mělo by to jít. Záleží ale na tom jak doopravdy vše provedeš. Já tu mám XP, IE a vše jede.
Milan

#14 Příspěvek od Milan »

No tak už nebudu dále pokusničit,při každém startu počítače se začala objevovat hláška,že W nemohou přečíst cosi a že je poškozena databáze konfiguračního registru,po odklepnutí to nastartuje,ale ikonky vpravo dole naskakují pokaždé v jiném pořadí,tj. asi se programy spouští v nějakém časovém pořadí náhodně. Budu to muset přeinstalovat,ale při pomyšlení
na doby stahování SP3 a aktualizací to nechám na podzimní ošklivé dny
a také až mě přejde vztek nad sw,které umí vše, ale jak začne zlobit,spravit se to jednoduše v podstatě nedá. Za chvíli jedu s kamarádem na jakousi burzu,tak si raději koupím staré rádio a budu se v tom šťourat,tam člověk aspoň ví, co to má vlastně dělat a tak se dá vada najít :D . Díky kolegům za ochotu pomoci.
Michal22

#15 Příspěvek od Michal22 »

Milan- nesmutni při vzpomínce na stahování SP3- vždyť jej musí mít spousta lidí uložený doma, stačí Flash disk...
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“