VCR Panasonic NV-HD100

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pumpos
Kontaktovat uživatele:

VCR Panasonic NV-HD100

#1 Příspěvek od pumpos »

Nemáte prosím někdo český návod (ne servisní,ten mám) uživatelský na video Panasonic NV-HD100? Díky.
eboss

Re: VCR Panasonic NV-HD100

#2 Příspěvek od eboss »

Něco bych snad měl.
pumpos
Kontaktovat uživatele:

vhs

#3 Příspěvek od pumpos »

No tak to je super. Pokud bys byl tak laskav a mohl bys postrádat kopii (pokud máš v el.podobě, např. pdf, nebo jiné) a mohl mi ji zaslat na můj mail, byl bych nemírně rád a vděčný. Díky, díky. :lol:
eboss

Re: vhs

#4 Příspěvek od eboss »

Mám video Panasonic NV HD101 to je myslim to samý, ale v el. podobě to nemam a musel bych to nejdřív najít. Video již několik let nepoužívám ale chystám se ho opravit. Má nějakej problém s TV tunerem. Hodilo by se nějaký na výhoz s vadnou mech. apod.
pumpos
Kontaktovat uživatele:

vhs

#5 Příspěvek od pumpos »

A co s ním je? Pokud to je možné, pošli nějaké foto. Třeba bych ho od tebe i koupil na náhradní díly.Co ty na to?Ale ten návod platí.Pokus se to najít.Ta fotka by bodla. Díky.
eboss

Re: vhs

#6 Příspěvek od eboss »

Nevim na co chceš fpto. Je plně funkční ale nějak zlobil zvuk z TV tuneru, už si to nepamatuju. Našel jsem en. návod, tak posílám 1 stránku kde je vidět. Prodat ho nechci protože je to pžes svoje stáří kvalitní video a je jako nový, málo jetý, proto bych raději sehnal nějakej vrak na opravu tohoto, ale jako přehrávač nebo nahrávání z ext. vstupů by mělo fachat. Vodložil jsem ho už před několika lety.
Přílohy
IMG07034212149A.jpg
(325.77 KiB) Staženo 28 x
pumpos
Kontaktovat uživatele:

vcr

#7 Příspěvek od pumpos »

Jo jo, je to ono. Máš pravdu, oprav a používej.Jenom jsem to vyzkoušel. Taky bych ho neprodal.Jestli se ti bude chtít, mohl bys mi naskenovat ten návod? To by bylo super.
eboss

Re: vcr

#8 Příspěvek od eboss »

No, nejfřív ho musim najít v cz. Scener mám už starší a v xp moc nefachá, ctěl bys to celý, nebo jen něco konkrétního.
pumpos
Kontaktovat uživatele:

vcr

#9 Příspěvek od pumpos »

No celý by to bylo super, ale v nejhorším by mi moc bodlo všechno co se týče naladění tuneru a význam při odpojení tuneru při nějakém ladícím modu atd.. No, já bych si to klidně naskenoval a čestně vrátil, kdybys mi ho půjčil, abych tě tím nějak neobtěžoval časově. Ale vím, je to asi blbost. No, bodlo by to fakt moc. Když budeš mít tedy někdy chvilku a najdeš to, pusť se do toho. Moc dík. :?
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“