Schéma k repro k PC 5+1

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kopykopykopy

Schéma k repro k PC 5+1

#1 Příspěvek od kopykopykopy »

Zdravím

Nevíte někdo prosím kde by se dalo sehnat schéma na PC repro 5+1 např. Genius, Logitech apod .....

Díky Kopy
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

stačí okouknout, jaké zesilovače uvnitř jsou - zpravidla jsou v katalogovém zapojení, takže pak jen stáhnout datasheety. To pak bude šok, až si přečtete skutečné výkony těch zesilovačů. Jojj! :D
JenikBarchov
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JenikBarchov »

Hmm Docela by me zajimalo jestli uz se nekdo dival do Geniusu 5.1 Home Theater ktery by meli mit 120W (3600W - P.M.P.O. ) Docela bych uvital zapojeni :-)
zdraví tě Jenda :-)
kopykopy
Kontaktovat uživatele:

Repro k PC 5+1

#4 Příspěvek od kopykopy »

Zdar

Díky za odpovědi, ale problém je že nemám co rozebrat a kam se podívat :?
Nikdo se boužel nechce podělit o taje dataschetu pro repro - myslím s uživatelů :wink:
Honza_dy

#5 Příspěvek od Honza_dy »

Pokud by ti ti pomohlo tak já mám u počítače repro CREATIVE P380. Je to teda jenom 2.1 ale kdysi jsem se do nich díval a je to osazený 2x MC4558 CN (satelity) a 1x TDA8510 J (subw.) Ani bych se nedivil kdyby podobná sestava byla i v ostatních modelech. Jinak schémátkem bohužel neposloužím. :nevim:
jEti
Kontaktovat uživatele:

Aký má výkon MC4558

#6 Příspěvek od jEti »

Prosím ťa napíš mi aký má výkon IO MC4558
Sendyx

#7 Příspěvek od Sendyx »

Genius 5,1 jsem viděl, klasický humus v lisovaných pilinách s dýhou navrchu, rezonující plošné spoje, pár integrovaných konců a trafo asi 60VA. co s tím jako ? To chceš kopčit ?
Návštěvník

#8 Příspěvek od Návštěvník »

V papírech se uvádí výkon 6W což by nebylo nic tak neuvěřitelného, ovšem vzhledem k tomu že IO je v pouzdře DIP8 tak nevim nevim. Jinak nic blíž nevím rozdělával jsem to jen ze zajímavosti a dokud vše funguje jak má, tak se mi nevyplatí nad tím nějak laborovat :roll:
Honza_dy

#9 Příspěvek od Honza_dy »

Malá změna plánu, právě jsem se díval na kat. list MC4558 a zjistil jsem že se jedná o dvojitý operační zesilovač. Takže bych se chtěl omluvit všem, kterým jsem snad popletl hlavu :bordel:
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“