Chemtrails-co vy na to?
Moderátor: Moderátoři
Chemtrails-co vy na to?
Já teda nepochybuju.Co vy?
Sleduju tohle téma už delší dobu a krásně mi to všechno začíná do sebe zapadat že opravdu nás sprejují kdovíjakym svinstvem.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sandal píše:...Třeba že se daj rozehnat mraky rozlejvánim octa.Jenže já to vyzkoušel jak je mym zvykem a čumim na to jak péro že po hodině je všude zataženo a nad naší vsí ne....
Sandal píše:cca 10m2.Padnul na to 1l octa.
Že by počínající paranoia? Asi bys měl zajít za odborníkem.
Anebo jsi v tom nevině a jen tě posprejovali několikrát ...
jezevec píše:Že by počínající paranoia?
Já jsem si chtěl ověřit,co je na tom pravdy.Jináč s tim svinstvem je to ale fakt možný.Zrovnatak nejspíš neshodila WTC nějaká kulajda nebo jak si řikaj ale americká vláda aby měli záminku masakrovat Irák,takže proč ne práškování.Jinak proč by to dělali?To nevim.Ale zabejvá se tim mraky lidí po celym světě,takže bych to viděl tak že na každym šprochu,pravdy trochu.Možná jsem paranoidní.Přece blázen bude vždy tvrdit že neni blázen.Tak mne omluvte jesli jsem blázen
Jo a umí teda někdo vysvětlit co je to za ty barely v těch letadlech?Co to teda je na těch videích třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU když kondenzát od motorů to jasně nejni?Ať mi to někdo vysvětlí.Já vim no.Chocholoušek mi to vysvětlí
- weed_smoker
Dokonce se bráněj tomu,aby se food z toho vzniklej označoval a prokázalo se,že ty plodiny jsou škodlivý,hlavně ty roundupu-vzdorný BT.
- Artaban001
Barely jsou zátěž při testování nového letadla. Je to tam všude napsané. Je to levnější a bezpečnější, než aby platili tlusté americké komparsisty. Barely jsou na stejných místech jako budoucí sedačky.Sandal píše:...Jo a umí teda někdo vysvětlit co je to za ty barely v těch letadlech?Co to teda je na těch videích třeba tady ....
A když mocní nařizují stříkat jedy, jim samotným to nevadí? Když se prohánějí ve svých kabrioletech, lyžují v Aspenu nebo tráví dovolenou na Riviéře nebo když jsou na golfu nebo se opalují na třicetimetrových jachtách? Nejsou přece pořád zalezlí ve svých bunkrech.
Ty bys chodil dobrovolně v jedu, o kterém víš, žes ho tam nechal nastříkat?
Zajímavé je, že některé dny stříkají jako o život vždycky všichni najednou (všechny aerolinie z východu i ze západu) a někdy zase nestříkají skoro vůbec. Stříkají zásadně tehdy, když je ta správná tlaková výše, vhodná oblačnost,....