Takž nejde nic na tom uložto ani ty fotky dvě nejdou?
Střih videa
Moderátor: Moderátoři
- Radovan-kocour
- Radovan-kocour
Jestli jsi s programem nedělal nic jiného než jsem psal, tak MUSÍ fungovat jako na začátku.
A já ale už na začátku psal, že jsem tu trial verzi zkoušel.
- Radovan-kocour
- Radovan-kocour
- Radovan-kocour
- Radovan-kocour
A já pro dnešek končím, musím dělat ještě něco jiného. Už tak jsem se zasekl víc než jsem chtěl. Až bude chvíle času ještě se na to kouknu a zkusím něco vymyslet.
- Radovan-kocour
Ovšem FormatFactory umí příponu DVR-MS, tak jsem ty tři znaky doplnil, prostě jsem přejmenoval původní soubor, a ono to zkonvertovat jde, jen je nutné si pohrát s rozlišením a dalšími parametry exportu do jiného formátu.
Ale asi to budu dělat jen v případě, že by pro mne měla ta nahrávka nějakou mimořádnou hodnotu. Ostatně dnes už se věci v televizi opakují tak často, že mi to nahrávání snad ani už chybět nebude...
Pro me to znamená, že soubor má buď hodně nestandardní formát nebo je poškozený. Teď jde o to, jestli ho Radovan dokáže doma nějakým způsobem třeba i prostřednictvím toho satelitního přijímače přehrát. Jestli ano, má smůlu a nejspíš žádný program mu nepomůže. Bude to pravděpodobně nějaký způsob ochrany proti kopírování. Jestli ne, něco se s tou ukázkou stalo a měl by zkusit udělat jinou.
A znova připomenu také firmware (alternativní)!
Edit: Navíc to řeší i tady http://www.parabola.cz/forum/topic-78656/ a tam už mu před týdnem odpověděli
Jednoducho stb s cipom ali 3606(vôbec nezalezi, ci su skylink ready, alebo nie), ukladaju nahravku kryptovanu niejakym algoritmom ali cipu , descrypt robi zase ali 3606 takze v stb je prehratelna, mimo nie.
Niekto pisal, ze sa to da obist modulom na kartu, ale aky ma suvis dekodovanie programu s kodovanim nahravky ali dvr nechapem. A alma 2100 aj tak nema slot na kartu. Ked si zbytocne vyhodil prachy za videoredo, tak si kup poriadny stb. Urcite nie s ali 3606, ani skylink ready a pre istotu so slotom na modul. Najradsej niejaky linux, alebo neutrino, alebo novinku xbmc.
a to bude zakopaný pes!!!