Nelze zpět

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TAKJAN

Nelze zpět

#1 Příspěvek od TAKJAN »

Co může způsobovat nemožnost vrátit se v prohlížeči na stránku zpět (blogy, stránky časopisů ap.). Na některých to lze, někdy stačí klepnout dvakrát, někdy nelze. Jediné co vím za změnu je aktualizace antiviru M. Security essentials
monterjirka

#2 Příspěvek od monterjirka »

Když mám prohlížeč s "vypadávacím tlačítkem", někdy nestačí vrátit se o 1 nebo 2 kroky, někdy to chce i 3.
Tak rychle se to 3x nenakliká...
serviceman

#3 Příspěvek od serviceman »

Některé stránky to záměrně nedovolují. Pak stačí podržet tlačítko zpět v prohlížeči, až se rozbalí menu předešlých stránek a vybrat v něm některou předcházející.
Prochy

#4 Příspěvek od Prochy »

Neřekl si co se dějě, když klikneš na zpět a nejde to. Ale popravdě se mi to asi ještě nikdy nestalo (Opera). Problém bych viděl maximálně na stránkách, kde se odesílá nějaký formulář a chce to poslat opět stejné data, jinak mě nic nenapadá.
TAKJAN

#5 Příspěvek od TAKJAN »

Kliknu zpět a zůstane aktuální stránka zatřepe se ikona znovunačtení a nic. Dělá to ale na stránkách, které fungovali bezchybně, třeba blog i-dnes.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZdenekHQ »

Vypnout (třeba selektivně pro danou stránku) javascript a nechodit na podobné stránky, nikdy to nemyslí dobře.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
judeware

#7 Příspěvek od judeware »

Tohle je 🤐 některých zlomyslných webů, "klikne to" v určitém okamžiku samo a laik se potom diví, že se vrací pořád "na tutéž stránku".

Na 100% zabere ten trik s dlouhým klikem na tlačítku zpět, ale šikovnější je na něm kliknout pravým a nemůže přitom ujet ruka (udělat myší jinou akci, než zamýšlenou). Dá se tak přeskočit asi 15 stránek zpět. Funguje to i ve starém IE6, ve Firefoxu též, bez ohledu na O.S.
TAKJAN

#8 Příspěvek od TAKJAN »

Ale před týdnem vše fungovalo OK. Čím je to?
tomasjedno

#9 Příspěvek od tomasjedno »

Za týden se dá vyhrát (prohrát) válka.
Ještě v pátek byly na webu APC v nabídce SmartUPS.
BOBOBO

#10 Příspěvek od BOBOBO »

Toto je i u mne běžná záležitost . Ani mne nenapadlo v tom bádat . Ale ty co to nedovolují tě stejně nenechají couvnout o krok , ale po těch dvou-třech zpěťácích to skočí např. až na základní nabídku do googlu . Já mám IE .
weed_smoker

#11 Příspěvek od weed_smoker »

Někdy to dělá úmyslně javascript,jindy cookies.U mě to vrácení zpět zafunguje,ale stránka občas hodí "platnost dokumentu vypršela" nebo něco takovýho a při druhym vrácení je to zas OK.Nejvíc se to stává na aukčních portálech a e-shopech.
BTW.používám Firefox.
PixelOrgy

#12 Příspěvek od PixelOrgy »

rekl bych ze za to muze automaticky refresh naskriptovany ve strance. Pak ze prepisou kroky "zpet" tou samou strankou, staci kdyz se zmeni pri tom refreshi jakykoliv znak v URL.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“