Nejde naformatovat usb Kingston 3.0 16gb - Vyriesene
Moderátor: Moderátoři
Nejde naformatovat usb Kingston 3.0 16gb - Vyriesene
Controller: SkyMedi SK6221
Possible Memory Chip(s): Not available
VID: 0951
PID: 168E
Manufacturer: Kingston
Product: DT Rubber 3.0
Query Vendor ID: Kingston
Query Product ID: DT Rubber 3.0
Query Product Revision: 1.01
Physical Disk Capacity: 15720251392 Bytes
Windows Disk Capacity: 0 Bytes
Internal Tags: JC6E-SADF
USB Version: 3.00 in 2.00 port
Max. Power: 400 mA
ContMeas ID: 81D2-01-00
nevie niekto najst utilitu na low level format pre toto VID a PID dakujem za kazdu radu
http://www.upan.cc/tools/mass/Skymedi/2 ... 06.08.html
spustenie tejto aplikacie sa nezdarilo,pretoze konfiguracia aplikacie nie je spravna. tieto prioblemy sa daju pravdepodobne vyriesit opakovanou instalaciou aplikacie
Skusal som aj viackrat naistalovat nepomohlo
Proto je potřeba přepnout jazykové nastavení systému, to je w windows XP v nabídce "Ovládací Panely -> Místní a jazykové nastavení -> Upřesnit -> Jazyk pro program nepodporující kód Unicode" a tam zadat čínštinu (tipuju, že verzi pro ČLR).
To by snad mohlo tento problém vyřešit - sám mám poslední týden přeplé PC na japonskou lokalizaci ze stených důvodů
Mnohdy mají paměti menší kapacitu a je to nahnáno různýma kompresníma metodama.
Já si např. nedávno koupil Čínský solární prej PWM , co samozřejmě PWM měnič není.
Když se podívám poštovné abych to zaslal k reklamaci , tak se radši smířím z faktem , že si pořídím něco jiného.
http://www.poradte.cz/pocitace-a-prislu ... tovat.html
a program windowsenabler
vdaka ktoremu som odobral odiel,co normalne nejde a nanovo naformatoval a usb funguje, este raz dakujem vsetkym
- serviceman
serviceman píše:Bylo by hezké vědět, proč ten oddíl nebyl vidět, jestli byl skrytý, jak byl formátovaný atd. Ale to ty teď taky asi neviš?
Mě se stalo , že jsem k uložení linux distribuce použil physdiskwrite a nějakou distribuci (to už nepamatuju). Pak jsem přes to nahrál jinou menší distribuci jiného linuxu a ono to nešlo odstranit ani nějak rozumě formátovat. Myslím , že se dalo naformátovat jen to menší místo po druhé distribuci. Už si přesně nepamatuju co s tím přesně bylo , ale taky se to tvářilo jako částečně poškozené médium.
Ty flash mají v prvních pár kilobajtech nahrány nějaké udaje (zavaděč) o tom jak jsou velké a další informace. Jak se to sprasí , tak to nemusí pak dobře chodit. Jediná možnost je buď nějaký linux co to svede nebo použít tu utilitu windowsenabler , která dovolí odstranit oddíl čemuž Windows brání.