Router CQpoint CQ-C605 - funkce repeater

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ferro0

Router CQpoint CQ-C605 - funkce repeater

#1 Příspěvek od ferro0 »

Zdravim,

kamarad ma moznost se pripojit k internetu k protejsi budove, kde se nachazi klasicky router jako pristupovy bod. Vzdalenost cca 30 metru. Od souseda dostal router CQpoint CQ-C605, ktery nepodporuje funkci repeater.
Potrebuji se jen ujistit, ze to tak je.

Jako router na strane kamarada by se pouzil misto CQpoint napr. TP-LINK TL-WA730RE, ktery takto pouzivame doma a pres ethernet kabel by byl pripojen k PC.

Predem dik.
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Ked chces pripojit PC kablom, tak potrebujes "client mode". To router podla manualu podporuje.
ferro0

#3 Příspěvek od ferro0 »

Takze na CQpoint CQ-C605 nastavim SSID a heslo vzdaleneho pristupoveho bodu ke kteremu se bezdratove pripoji a pres lan z CQpoint se pripojim k pc? Manual jsem projel narychlo. Nenasel jsem to tam. Client Mode.
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

strana 22 - Operation Mode -> AP Client
http://www.cqpoint.com/doc/manual_605_615.pdf
ferro0

#5 Příspěvek od ferro0 »

rnbw: diky, je to tak. Pokud vzdaleny AP zmeni kanal na kterem vysila, je treba i v routeru CQpoint tento kanal rucne nastavit jinak nejde sit. U vyberu kanalu je moznost nastaveni AUTO, ale nefunguje to. Popis rezimu AP Client v navodu chybi. Nevim, zda je to vlastnost, nebo jsem to chybne nastavil.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“