BEIJING Model 8303PS-47cm
Moderátor: Moderátoři
BEIJING Model 8303PS-47cm
Setkal jste se s tím někdo? Zřejmě vadná obrazovka. Co se konkrétně stalo?
ivosek262 píše:prosim o radu mam tv beijing model: 8303 a nemuzu sehnat vn trafo uz jsem volal nekolik firem a nabyziji mi nahradu jenze zjistil jsem ze nefunguji kde by se to dalo zehnat nebo kdo z vas menil vn trafo na planu je typ TFB3064D a v tv je BSC 2601A predpokladam ze jsou naprosto zhodna jen je zehnat nevy nekdo nebo nema ho dekuji
U TV BEIJING jsem nikdy VN trafo neměnil a to "nikdy" platí od jejich uvedení na trh do současnosti. Pokud ti "firma" nabízí náhradu tak asi ví co nabízí. Důležité je jim říct co máš v TV. Těch firem je několik a pošlou ti ho na dobírku.
Bohužel ale já s těmi náhradami měl špatné skušenosti,v podstatě všechny se cca po půl roce vrátily s opětovně rostřeleným VN trafem. Možná jsem měl jen smůlu na vadnou sérii,nevím. při ceně té náhrady bych se na to vykašlal.
- heldybeldy
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
To:heldybeldy
To trafo bych si raději nechal do nějaké té C445, která přijde časem... Tyto TV považuji za jedny z nejlepších, které kdy byly vyrobeny (v poměru technické parametry/opravitelnost/cena) a rozhodně bych toto trafo nebyl ochoten obětovat do Beijingu
Neber moje kydy osobně
www.sigmaphon.cz
- heldybeldy
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Já o technických parametrech Beijingů v žádném případě vůbec nepochybuji. Ale potom, co se mi jich většina po nějaké době opět vrátila na stůl jsem na ně poněkud zanevřel. To si potom člověk připadá jako blbec. Zatím se mi to nestalo u žádných jiných TV. Např. Oravany, ať už v jakémkoli provedení mi připadají spolehlivější. Nehledě na to, že např. VN násobič jsem schopen sehnat téměř za 1/10 ceny VN trafa do Beijingu. Ivosek262 ale nemá Oravan ale Beijing. Takže v podstatě není co řešit.
www.sigmaphon.cz