co je le cygne electronics
Moderátor: Moderátoři
co je le cygne electronics
- Přílohy
-
1006049_544746172241303_2045731252_n.jpg- (50.86 KiB) Staženo 202 x
Našel jsem tento web. http://www.cygne.cz/
Mám doma mikrovlnu LCE z půlky 90. let. Membránový tlačítka, modrozelenej VFD. Slouží po celou tu dobu několikrát denně, akorát jsem musel jednou opravit otevírání dvířek a párkrát ji čistit, jinak je to držák, bez poruch, přežila kastrůlky, příbory, alobal, magnetron je furt jako novej. Uvnitř je to nejspíš právě Daewoo.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Jimmi2 píše:Míval jsem od nich varnou konvici. Vydržela hodně dlouho. Na rozdíl třeba od Ety.
Taky mám pocit, že Korea. Jižní, samozřejmě.
tohle je taky dost dobry ja to opravil nakonec ze jsem opravil vsechny trimry a jeden kterej je na te desce zespoda takovej osamocenej jsem nastavil doprostred a uz cd nepřeskakuje a dobře čte
Vlastně ani Scheider-Amstrad nebyli první, před nimi takto začínal i Marantz - to byli původně jen designeři, ale, než přišli na to, jak na to, prodávali průměr, ale na pohled dokonalost sama.
Takže se podle osazení dá dohledat i odpovídající model původního výrobce, někdy bývá zapojení zcela identické s konkrétním modelem (Samsung, Goldstar, možná i JVC nebo Panasonic), jen o rok dva starším.
- Artaban001
- Přílohy
-
portable.jpg- (180.73 KiB) Staženo 161 x