HP PSC 1510 (Q5888) - nefunguje cistenie

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rnbw

HP PSC 1510 (Q5888) - nefunguje cistenie

#1 Příspěvek od rnbw »

Dostal som tlaciaren HP PSC 1510. Zapne sa normalne, hlava sa pohybuje sem a tam, ale ked je uplne vpravo nad cistiacimi stierkami a pravdepodobne ma prebehnut cistenie, tak stierky sa vobec nepohybuju. Po chvili zacne blikat chybova oranzova LED a niekedy k tomu aj LED Schwarz alebo Farbe.

Nasiel som na webe, ze pri tomto modeli odchadza nejaka spojka, ale to ma vraj sposobovat, ze sa hlava vobec nehybe.
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

Fotené na inom modely, ale zvykne sa tam odlámať jazýček označený na foto červenou.
Přílohy
Fotografia0113.jpg
(65.74 KiB) Staženo 125 x
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Dakujem, skontrolujem.
jogo

#4 Příspěvek od jogo »

Je to už asi pasé, ale pripomína mi to moju HP3650
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Az teraz som to rozobral a zistil som, ze sa vlastne netoci hlavny hriadel - je vydraty stred ozubeneho kolieska. Od hriadela je pohanana servisna stanica, ktora je zatuhnuta. Dalej z parkovacej zatky farebnej cartridge bola odpadnuta guma a valala sa vedla.
Takze pravdepodobne postupne ta servisna stanica zatuhla, co zvysilo zataz na hriadel a plast ozubeneho kolieska to nevydrzal.
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Tak som to zalepil (epoxidom), jogovi dakujem za fotku spravneho umiestnenia tej bielej plastovej casti, pri skladani som ju vyuzil :)

Teraz pri zapnuti prebehne cistenie vporiadku, ale skonci mi to s blikajucou LED papiera. Pritom tam papier je. Takze znovu rozobrat a skontrolovat vsetky senzory...

[edit]
Aha, ziadny senzor papiera v zasobniku tam nie je, len dva senzory papiera vnutri, tie su OK.
Snazi sa to zobrat papier, ale nejde - asi vadna guma, ked tomu pomozem rukou, tak zoberie.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Gumicka podavaca bola zjazdena na lavej strane, tak som ju otocil a uz to berie papier pekne :)
Skenuje bez problemov, aj "tlaci", akurat su cartridge zaschnute, takze nic nevidiet.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“