Zapojení Roadstar RC-804 LD.

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hafity

Zapojení Roadstar RC-804 LD.

#1 Příspěvek od Hafity »

Zdravím všechny!
Včera mi bylo darováno výše uvedené autorádio. Měl jsem radost, že do staré šunky nainstaluju taky starou šunku, a že vzhledem k podobnému stáři si budou rozumět. Jenže ouha! Má to konektor 2 krát 7 PIN. Protikus jsem v Chomutově nesehnal, o zapojení nemluvě. Když už narazím na zapojení konektoru Roadstar, tak je to vždy 2 krát 9 PIN. Od rána sedím u bedny, dokonce jsem se proklikal na nějakou polskou stránku, kde jsou mraky konektorů, ale ten kýžený nikoliv. Už nevím a bolí mě hlava. Pokud můžete, pomozte, prosím! Díky!
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Hafity

Zapojení Roadstar RC-804 LD

#3 Příspěvek od Hafity »

Děkuji Hillovi za snahu, ale na tyhle schémata už jsem narazil. V obou případech jsou tam 18ti PINové konektory. U výše uvedené fosílie je POUZE 14 PINů. :cry:
DiGiCo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DiGiCo »

Když bude nejhůř, tak asi nebude jiné řešení, než rádio otevřít a jednotlivé přípojné body si propískat. Ono je totiž možné, že rádio je upravené pro určitého výrobce automobilů a v takovém případě je to jak hledat prd ve vířivce...
Hafity

#5 Příspěvek od Hafity »

DiGiCo píše:Když bude nejhůř, tak asi nebude jiné řešení, než rádio otevřít a jednotlivé přípojné body si propískat. Ono je totiž možné, že rádio je upravené pro určitého výrobce automobilů a v takovém případě je to jak hledat prd ve vířivce...

Taky tobě děkuju. Vnuknul jsi mi nápad hledat zásuvku ne podle výrobce rádia, ale najít 14ti pólovou podle výrobce auta. Hned jdu na to! No a potom už jak píšeš propískat.
Hafity

#6 Příspěvek od Hafity »

Takže jsem to našel! Tu samou (ne podobnou, ale úplně stejnou) zásuvku mají Pioneery DEH-M980RDS, KEH-M8300RDS a KEH-M9300RDS. Netušíte, kde bych sehnal protikus? I když hlavní je to schéma.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“