Xperia mini a internet
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- Bastlfanda
A jedna ze základních věcí (i když plně využitelná až s tim rootem) je kontrola běžících procesů/služeb/aplikací, pokud se to člověku nechce ukončovat ručně, tak zpřísnit paměťový limity pro autokill, event. v extrému trochu "přiškrtit" cpu (např. powersave governorem) ... ale to tady asi tluču slámu, když jsi nevyřešil ani to podsvícení, který je taky na výdrži baterky znát ... co se flashe týče, zkusil bych mrknout na market (google play)
- Artaban001
- Bastlfanda
Btw. ať dam režim sítě WCDMA nebo jen GSM, tak se ta s*ině i bez dat a wifi snaží spouštět wappush, customiz.providera, email, smartsearch, voipcallog, atd. ... a když jsem při killování nekompromisní, nechce vůbec komunikovat ani se sítí ... tohle je první a poslední nově koupená věc od Sony ... je to plný s*aček (bloatwaru), ale co se od takovýhle firmy dá čekat, že
Vplyv na baterku to má. Mám SE C702, chcel som ho dať otcovi, ale porúchal sa. Nie je rozumieť druhej strane, hučí to, efekt jaskyne. Na rádio a mp3 ešte funguje. Používam ho ako záložný budík. Je v ňom neplatná SIM. Baterka vydrží na nabitie omnoho dlhšie. Takže vplyv to má.
U podsvietenia ma štve, že keď prehliadam toto fórum, podľa toho, či som na svetlejšom poli, alebo na tmavšom, mení sa podsvit. Inak by mi to ani nevadilo. Ten program potrebné položky uviedol, ale nezprístupnil ich. Buď by som potreboval odomknúť účet ROOTa, alebo je to hold vec HW. Možno vymením telefón (nie len kvôli tomu).
Odbočím, nechcem zakladať nové vlákno. Kúpil som sluchátka SONY MH1. Na kábli majú diaľkové ovládanie, mali by fungovať s Androidom. Pridať hlas ide, ubrať nie. Premeral som to na jacku. Pridanie ukáže odpor 220Ω, ubratie 595Ω. Dá sa to nastaviť v systéme, alebo zostáva jedine HW zásah (SMD odpor)? Ď