Bílá sluchátka
Moderátor: Moderátoři
Bílá sluchátka
- Přílohy
-
Sony bílá.jpg- (22.61 KiB) Staženo 76 x
- tomasjedno
tomasjedno píše:Kam na to chodíš?konosuke píše:Zrovna tak bílé auto, koupili byste? To se hodí leda pro záchrannou službu...
Čtvrtina aut v našem baráku je bílá.....
Asi ta bílá má některé přednosti, které ty neoceníš, ale jiní ano.
Bílých je dnes docela dost, bílá je asi doposud bez příplatku při nákupu novoty.
Jinak z dob Š105, 120 na bílé zvláště vynikla rez, proto jsem se jí osobně vyhýbal a už se toho zřejmě nezbavím.
- Artaban001
pokud bych si měl vybrat (v oboru spotřební elektroniky pokud se budem bavit o výrobky v plastech) mezi bílou, stříbrnou, nebo černou, v žádným případě bych nešel do stříbrné, protože jde vesměs o tmavý plast nastříkaný stříbřenkou. takže je velká šance zviditelnění kdejakýho skrábance, nebo ošoupanců. Bílá je neupravovaný plast a černá někdy nastříkaný černou barvou černý plast..
- tomasjedno
Jinak obdivuhodný nátěr jsem měl na své Š120- něco jako červenohnědá, postupně zmizel lak, když jsem to potom vzal hadrou nebo houbou, všechno bylo tmavě rudé. A po nějaké době se začal objevovat i plnič
Dej jí pánbůh lehkou vysokou pec
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
tomasjedno píše:Kam na to chodíš?konosuke píše:Zrovna tak bílé auto, koupili byste? To se hodí leda pro záchrannou službu...
Čtvrtina aut v našem baráku je bílá, moje první tři auta byla bílá, každé páté auto zaparkované na ulici je bílé...
Asi ta bílá má některé přednosti, které ty neoceníš, ale jiní ano.
To asi žiješ na proximě centauri, statisticky vzato jedno bílé auto na dvacet, asi tak.