CTV211, zmazanie kanálu

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jaroslavp

#16 Příspěvek od jaroslavp »

rnbw, mám naladené programy od 1-20 potom 34,42,44,45 a ďalších zo 10 je zrnenie. A to mi skrátka vadí, lebo po kanály 20 by to malo ísť na 0, alebo 1 ako mám na ostatných TV (len pre poriadok). Ostatné neuložené krokovač preskakuje.
KUBO

#17 Příspěvek od KUBO »

Stlačíš STORE a potom -/--, aby sa ti objavila čiarka a zase STORE. Ak nejde zadať čiarku tak na všetky kanály ktoré nechceš ukladaj pod číslom 0.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
jaroslavp

#18 Příspěvek od jaroslavp »

Díki Martin, ale to som už skúšal. Čiarky nefungujú a keď napr. 69 zmením na 0, tak sa na ňu nastaví program zo 69, ale 69 zostáva :(
Mysteri

#19 Příspěvek od Mysteri »

:lol: Viem presne, o čo Ti ide. Ja mám CTV214 a tiež ma to dávnejšie sralo...Sú dva spôsoby riešenia:
1, Nezasahovať do TVP a použiť buď riešenie naprogramovania predvolieb v tzv. ,,kolobehu", čo Ti už poradili, alebo tak, ako to riešim ja: keď sa dostanem v prehlade programov cez tlačítko P+ napr. na 49. predvoľbu /môj káblový operátor ponúka 54 programov v anále, samozrejmä to isté + niečo navyše v DVB-T, preto už používam väčšinou STBox a jeho ovládanie.../a ak chcem späť, tak stlačím niektorú z predvolieb priamou voľbou cez 1 - 9 a pokračujem opäť v hladaní ,,normálneho" programu....
2, Alebo investovať cca 1€ na novú pamäť 24C02. /poz.DS201/. Má to výhodu, že u tejto TV nemusíš nastavovať žiadne iné funkcie. Iba si budeš musieť naladiť nanovo programy podľa seba a tie predvoľby, ktoré nebudeš aktivovať cez STORE zostanu neaktívne pre krokové prepínanie programov cez DO.
P.S. Buď rád, že nemáš jeden typ Philipsu, ktorý pri automatickom ladení ukladal programy od 99. predvoľby smerom dole a užívateľ si to potom popresúval od 1. smerom hore, ale tie pôvodne naladené tiež zostali aktívne pre P+ a P- :wink: /alebo to bol Grundig?.../
jaroslavp

#20 Příspěvek od jaroslavp »

Vďaka Mysteri,
Televízor nie je môj, len som ho opravoval rodine. A včera som dorobil ďalšie OVP a už som sa ani nepozastavil nad tým, že je to to isté, len s tým rozdielom, že krokovač ide cez všetkých 100 predvolieb, nielen cez tie čo už boli uložené. Presný typ neviem (chýba štítok). Takže túto tému považujte za uzavretú. S pozdravom Jaro
kokun

#21 Příspěvek od kokun »

jaroslavp píše:A včera som dorobil ďalšie OVP ... Presný typ neviem (chýba štítok).

Pokud chybí typ. štítek (na zadním deklu), tak model telky (dokonce i správnější-přesnější) je na samolepce, nalepené na chladiči ŘKS.
Ten je (hlavně pro servis) směrodatnější, než ten ze zadního deklu :wink:
Honza - kokúň

#22 Příspěvek od jaroslavp »

kokun píše:Pokud chybí typ. štítek (na zadním deklu), tak model telky (dokonce i správnější-přesnější) je na samolepce, nalepené na chladiči ŘKS.
Vďaka za info. A ja, že skade sa v TV berú kdejaké nálepky. :roll:
Hill
Administrátor

#23 Příspěvek od Hill »

Už si to nějak nepamatuji, přece jen od zrušení analogového terrestrického vysílání a prudkého zhoršení technické kvality analogové kabelovky jsem si pořídil první settopbox a, než mě od kabelovky odpojili, vlastní anténu. A pak už jsem na televizi programy nepřepínal, ale...

...ani příznak SKIP tato televize nemá?
jaroslavp

#24 Příspěvek od jaroslavp »

Hill píše:...ani příznak SKIP tato televize nemá?

Nie nemá. A ten druhý TV bez štítku, čo som spomínal je asi CTV rady 21xx.
Jaro
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“