Audiomodul MP3-PAN-FM od fy Flajzar, brum

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Thales
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Thales »

Také mi to nejde do hlavy. Jednak je to nesmysl, jednak je tato varianta vždy kvalitativně horší.
Hill
Administrátor

#17 Příspěvek od Hill »

Multa62: nic nevymýšlej, ty dva koncové zesilovače prostě nevyužiješ, vlastně tím, že připojíš lepší zesilovač na napěťový výstup, je už ani na nic nepotřebuješ.
Pokud jde o kvalitu, tak stejně nejsou nic moc.
Kašli na ně a jejich výstupy nikam nezapojuj.
multa62

#18 Příspěvek od multa62 »

Zdravím a omlouvám se za pozdní reakci,byl jsem mimo net.Hoši,já se přiznám,že se trochu stydím napsat vám vše ,co se mi vylíhlo v palici.Jedná se o spojení několika zařízení dokupy.Základ byl RMG Trident japonské výroby,který měl fantastický zvuk,časem jsem zrušil magnetofon a nahradil ho tím modulem MP-3,ale to už se mi tam indikoval ten brum,pak jsem místo NF konce použil aktivní reprozesilovač 2.1 ,zbytek znáte.
Chtěl jsem z toho prostě ,,vydojit" maximum i na úkol kvality.
Ale teď už vás opravdu poslechnu a nechám to tak. Pokud jsem napsal něco jinak ,šlo o překlep-omlouvým se.
Thales
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Thales »

Tak když si v tom RMG měl zesilovač tak stále platilo a platí že nepotřebuješ ty výkonové zesilovače na MP3 modulu. Stačí jen vyřadit předzesilovač pro snímací hlavu magneťáku a napojit twen výstup tam. Jak si ale v RMG přišel na 2.1 netuším. To si k tomu dobastloval nějak externě?
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“