Monitor LOC LM720A

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bertik

Monitor LOC LM720A

#1 Příspěvek od bertik »

Dostal jsem tento monitor,jenom,že bez externího napaječe. Má mít 12V/3.5A. To není problém,jenom nevím co má být na prostředním pinu v napajecím konektoru. Je tam + a nebo -. nechci monitor zatím zbytečně rozdělávat,údajně má být normálně v chodu,jenom dotyčný předchozí majitel někde zašantročil napaječ. Když budete moci poradit,budu rád.
patrikvarga

#2 Příspěvek od patrikvarga »

Kód: Vybrat vše

http://wxw.power-adapters.co.uk/AOC-LM720A-TFT-Monitor-12v-replacement-power-supply-adapter

Odkaz přesunut do CODE, protože majitel stránky wxw.power-adapters.co.uk nesouhlasí s direct linkem na jeho stránky. Na otázku "Jaký to má smysl?" nedokážu rozumně odpovědět. ZdenekHQ

Dear Website Owner:

We have discovered that some of the work done to promote our website power-adapters.co.uk in the past has involved questionable link acquisition techniques. It seems some links were placed purely for SEO purposes, with the intention of manipulating search rankings.

Some of these techniques may have been used to place links on your site.

Since these links could be seen as "unnatural" by search engines, we would be grateful if you could remove any links on your site that link to power-adapters.co.uk. Removing them will also ensure your site is safe from any suggestion of unnatural outbound linking.

We would be very grateful if you could help us with resolving this problem.

Přílohy
12v5a1c.jpg
(22.95 KiB) Staženo 129 x
mi-ro

#3 Příspěvek od mi-ro »

Na 80% bude + na středovým kolíku. Můžeš zkusit ohmmetrem proměřit signálovou zem s - pólem napájení. Pokud jsou totožné, je to na 95%.
PS dodatek, patrik byl rychlejší-potvrzeno.
..to bude jen ňákej odpůrek
bertik

#4 Příspěvek od bertik »

Děkuji za odpovědi,já už jsem to zjistil taky,prostě jsem si monitor rozdělal a zevnitř konektoru je paralelně připojen elyt a hned to bylo jasné. + je na prostředním kolíku. Monitor sice naběhne,podsvícení jde krásně ale to je vše. Neukáže se obraz ani po připojení k PC. A je to v háji,na více já nemám ani znalosti ani oči. Jedině,že by se někomu válela deska která to má na starosti. Jinak nic špatného jsem tam neviděl,všechny propojovací vodiče jsou na místech kde mají být. Mně bylo divné,že mi ho dal zadarmo,věděl proč.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“