Běloruské měřicí přístoje
Moderátor: Moderátoři
Hydrawerk píše:Už tam mají mikroprocesor. Píšou to tam. Přece jenom mikroprocesory se vyrábí cca od poloviny 70. let.
Napriek tomu mi tá škatula pripomína didaktik...
Občasné diskuse o kvalitě ellytů z jihovýchodní Asie dokládají, že i v současné době jsou výrobci součástek schopni vyrobit kvalitní kondíky. Je pak jen na podnikatelském záměru obchodníka, jakou kvalitu a za jakou cenu si u výrobce objedná a dále bude uvádět na omezeném českém trhu.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsou sice přístroje plné kurvítek, ale většině zákazníků to asi nevadí, protože přístroj stejně často vyřadí ještě před jeho selháním. Pokud ne, mají aspoň záminku si koupit nový.
Včera mi sousedka přinesla nový LCD monitor, jestli si ho nechci zadarmo vzít. Stěhuje se, ztratila od monitoru návod a bez něj není schopná ho zapojit. Prý by ho jinak vyhodila.
Tak k čemu kurvítka...
- serviceman
Ale přpomíná mi to jinou praxi: Konzole nad koupelnové zrcadlo byla osazená od výrobce halogenkami. Až teprve po otevření krabice jsem se dočetl, že jsou jen demonstrační a mají životnost 50 hodin. Totéž později se zářivkovým tělesem...
Hydrawerk píše:Problémy vyschlých kondů jsme u čsl provenience neznali .
Elyty od Tesly byly většinou docela rozměrné a měly o něco vyšší kapacitu než udávanou. Pak mohly i při stárnutí sloužit 20 a více let. To už se dnes nevidí.
Žvásty. TE98x řada vysychala ráda a často, stejně tak "zelenina", ty hrůzy v různobarevném PVC, původně zeleném. Navíc u řady TE98x byly notorické problémy se spojem na kladný vývod, velká část jich při malém mechanickém namáhání přestávala fungovat. Některé řady byly pochopitelně velmi slušné, ale co si nalhávat.