Proč se seká počítač při návštěvě určitých stránek?
Moderátor: Moderátoři
Tak nevím
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
MB: MSI P4M890M-L
CPU: Intel E2180 (2GHz dvoujádro)
RAM: 2GiB DDR2, 533MHz
GPU: VIA UniChrome Pro
Síť: 12Mb/s WiFi 5GHz
OS: Debian Sid/Experimental, 32-bit Linux 3.10-1-686-pae #1 SMP
Prohlížeč: Iceweasel (=Firefox) 26.0a2
Ta stránka od ČT načtena za 3s, hned po tom se dalo pracovat.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Má to spíš sloužit vývojářům webu, aby mohli svoje výtvory optimalizovat, aby jejich načtení v požadovaný kvalitě trvalo co nejkratší dobu, aby mělo co nejmenší režii, aby kód byl čistej jak víno (ale ruku na srdce, kdo to dneska dělá?).
— Winston Churchill
Počítač mám podle mláďat na dnešní dobu nic moc. Ale zatím mi to stačí na všechno, to jen oni mají pocit, že když to není podle posledních trendů, že to je k ničemu. V bedně je Core 2 Duo E8400 3.0GHz/4GB RAM s Sapphire Radeon HD 7770 OC Vapor-X 1GB GDDR5 a na tom W7/32bit.
Takže chyba bude někde v nastavení nebo prohlížeči samotném.
Vem si, že mezi našema strojema je dost velkej výkonnostní rozdíl, přesto se nám ona stránka načítá stejně rychle. Tohle je má HW konfigurace. A to mám ještě distribuční jádro, až budu mít čas nakonfigurovat a zkompilovat si jádro, to potom bude tóčo. Teď mám akorát systém optimalizovanej pro rychlej boot, rychlý diskový I/O operace a malou spotřebu RAM systémem samotným.
— Winston Churchill
- Artaban001
mě ta stránka načetla do sekundy, liška a AVG.