prosím o pomoc se stavbou subwooferu s tda 2030-2050
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
-
LubosZatopek
-
LubosZatopek
a je mi dívné napětí bez zatížení,chybu tam na 100% nemam!!A jde mi tam +15,23 a -16,42 to může byt na symetrické napájení??nebo má Ges v tom schématku chybu??K čemu tam je na výstupu + větve ta dioda??Mohu to tak zapojit s těmizo nopětími jako symetrický zdroj,nebo je rozdíl napětí 1.19volt moc??
-
LubosZatopek
1.můj dotaz je potřebuju1 při tomto napěti ty zeneroví diody???nebo jsou ted spíše na obtíž???protože to tl má napětí -14,75volt na nožce 5,nechápu ale proč??Jinak má vše kolem max 0.04volt.Můžete mi ještě poradit jak dále???Jinak zdroj dává +- 15,1votl přesně.Jinak vrátit se na původní napěti jak mi bylo poraděno bych chtěl až časem,ale doufam že to nebude moc ono to totiž na přímo dá na elitech 22.3 voltu.+-
-
LubosZatopek
-
LubosZatopek
-
LubosZatopek
tady je to schéma,mrkněte chlavně na rozdíly ve schematku a osazení pl.spoje u tl 72.Už jen zjítit proč není napětí taký na nožce 8 kde by taky mělo byt akorát s opačnou polaritou.
-
PavelFF
-
LubosZatopek
-
LubosZatopek
-
PavelFF
Chybu hledej v neprávném osazení součástek. Máš správně polaritu diod, správnou polohu IO , nemáš ho tam strčené opačně?
Jestli je ti připadají na obrázku otočené součástky, tak je máš blbě na tišťáku ty.