Samoobslužná elektronická pokladna v Tescu
Moderátor: Moderátoři
Samoobslužná elektronická pokladna v Tescu
- Přílohy
-
pivooo.jpg- (41.05 KiB) Staženo 49 x
- monterjirka
konosuke píše:mně včera odmítla prodat 2 láhvový piva zn.Grešlák 10°, prej nezletilý jsem, jak to plechová huba poznala nevím, notabene 54 let jsem se letos dožil, není to půvabné ? Jako bych se vrátil do svých gymnazijních časů...
ona nepozná zda někdo dovršil 18 let věku nebo ne... ona ví, že je to pivo, tak automaticky chce zavolat obsluhu, která by případně zkontrolovala věk dotyčného.
a ke klientské kartě: pokud vím, karta je přenositelná (např. v kruhu rodiny) není tedy problém, aby si dědečkovu kartu půjčil nezletilí vnuk
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
konosuke píše:Pivo 10° to je minerální vodička, inu legislativa jako cyp, ale, dyť jsme v českém Švejkolandu.
jo no, skoro kojenecka voda..
Jinak nejlepsi je v tehle situaci, kdyz se zrovna venuje vedlejsi pokladne, kde se zakaznik v zaludnem 3-tlacitkovem menu ztratil... pak cekate, nez pani dokonci prvni pomoc, aby vam potvrdila 2 piva...
Jenomže, je v zájmu vládních mocipánů vždy a všude kontrolovat ovčany, kolik toho sežerou, vychlastaj a proserou toaleťáku třeba.