WIN 8

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

petus píše:ale prosím tě... prodej PC klesají už dlouhodobě a to díky notebookům, ultrabookům a tabletům... to není jenom o win8...

Notebooky a ultrabooky sa pocitaju k PC, tie tiez klesaju. A spravne, klesaju kvoli tabletom a smartphonom, ktore s androidom alebo ios funguju na mnohe veci lepsie ako PC s Windows.
Bastlfanda

#17 Příspěvek od Bastlfanda »

já teda s Win8 moc zkušenosti nemam, ale už u sedmiček mi trochu vadilo to "cyklicky bludištní" brouzdání ve všemožnejch nastaveních (obvykle několik různejch woken/stránek s výraznejma podobnejma "detailama", přičemž to podstatný je obvykle "schovaný" pod nenápadnym linkem někde dole... ), ale z první zkušenosti mi vstávaly vlasy na hlavě ... virtuální mechanika neskutečnej problém (už jen aby měl program přístup ke skutečný vyžaduje vyřazení firewallu, umožnění vytvoření virt. mechaniky jsem pak už vzdal) a offline si člověk asi ani neuprdne... zkoušel jsem pár starších (origo) her a "počítač vyžaduje připojení k internetu", což byla (aspoň prozatim) pro mě tečka za osmičkama ... až narazim na nějakou jejich výhodu/užitečnou inovaci, možná názor změnim, zatim mi to přijde jako krok zpátky ve jménu júesej ... (YES, WE sCAN! :) )
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jjilek »

PixelOrgy píše:da se tam spustit i "klasicka" verze IE bez toho metro vzhledu, jestli myslis tohle.

Přesně tohle. Ale něco se mi pohodlněji spouští z dlaždic, tak musím právě kvůli IE stále přecházet. Jsem zvědav na změny v 8.1.
TAKJAN

#19 Příspěvek od TAKJAN »

Tak si nechám XP..
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“