závada vertikálu Tesla C-437
Moderátor: Moderátoři
jsem zde poprvé,takže prosím o shovívavost.Závada se projevuje klasicky,tedy vodorovná bílá čára.Místo orig.MDA jsem použil tzv.KIT s TDA 1675 A s redukcí,bohužel bez úspěchu.Na PIN 1 modulu Vje napětí v pořádku,ale na PIN 6,kde má být asi 16V jsou 3V.Kondy a odpory jsem poměřil.Vypadá to pořád na vadný IO,vypájel jsem a znovu prověřil ten KIT(nemá označení PIN 1),myslím,že jsem ho dal správně,pokud při pohledu na IO čelně,nožky dolů ,je PIN 1 první zleva.Už jsem to dlouho nedělal a spousta věcí zapomněl,tak mě prosím nakopnětě správným směrem.Díky.
metalgod píše:Na studeňáky ses díval?
Je zdroj v pořádku?
Pise, ze na pine 1 modulu je napatie spravne, takze zdroj bude OK.
Viem, ze modul z Color416 nesiel v Color437 (inak zapojeny modul aj signalova doska). Nepoznam ten kit,ale netreba tam nieco prepojit ked tam davas TDAcko namiesto MDA1670? Ako to vyzera s napatiami na pinoch IO?
Skus pre istotu skontrolovat C111 (1000M) na signalovej doske, no ked Ti to nesedi jednosmerne, tak to asi tymto kondikom nebude.
vertikál Tesla C-437
Vytažený modul: Zasunutý modul:
1= 26 V 23,8 V
3= 5 V 0,9 V
4= 7 V 1,2 V
6= 16 V 4,0 V !!!!
7= 16 V 3,8 V
Samozřejmě jsem proměřil i celistvost vychylovaček.Teď jsem fakt v koncích,ukazuje to spíše znovu na ten TDA ale určitě jsem ho zapájel dobře,ale protože už přestávám věřit i sám sobě ,asi ho znovu vypájím a zkontroluji podle tabulky kterou jste mi poslali.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Re: závada vertikálu Tesla C-437
www.sigmaphon.cz
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ta závada jak ji popisuješ vypadá na vadný TDA... Pokud jsi ho někdy zapájel do toho modulu jinak než má být, je možné že odešel. Přesně tohle se mi už také stalo.
www.sigmaphon.cz