Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Já bych to až tak moc na lehkou váhu nebral. Co když přistanou na Marsu lidi a "majitel" pozemku kde přistáli je bude popotahovat kvůli neoprávněnému vniknutí. Určitě se najde v USA advokát co ho rád bude zastupovat. A "zedníkův pot a advokátův inkoust..."
A já Slunce. To bude teprva vejvar, až z něj začnu prodávat energii Ono se to vlastně už děje. Neskutečný póvl ta lidská rasa. Aby sem nějakej velkej meteorit spad a pokoj bude tomuhle světu
navic kdyz se to vezme z druhe strany, kdyz zaplatim za pozemek na marsu, kdo me vlastne zaruci ze je muj? Prece v ramci vesmiru je nejakej pozemskej katastr irelevantni
A vite co? necham si patentovat slozeni atmosfery..... pak se budu koupat v milionech co vydelam na licencich
Mám jenom Uran, ANP 401.
Co takhle zdanit dýchací vzduch...potřebujou všichni a zatím je zadarmo, to dál nejde, pochopte...koukněte a porovnejte ceny vody 1990 - 2013.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Prohlasuji se majitelem prvku kyslik a to jak volneho, tak vazaneho ve slouceninach (konkretne isotopu 160), manzelka na me prani vlastni isotop 18O a kamos bude vlastnit isotop 170.