Ruský kondenzátor, viz foto
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
Tukanekb8 píše:Ja jsem to vyčet tady:
Tak tyhle ani neznám, ale stejně jsi celou typu nenapsal: WK70445.
Ony totiž taky existují např. WK70435, které jsou tvarově naprosto jiné
weed_smoker píše:Novější typ byl stříbřenej válec s bílou nebo hnědou zálivkou a dvouma zářezama u anody. ...
Tak tyhle jsou v provedení TE151÷158
BTW.s hodnotou 80u jsem nikde neviděl,vyskytovaly se hlavně 10,20 obvykle na 25V- a někdy 5/70 a 50/15.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Tukanekb8 píše:ZajímavéTak jsem jeden z části oškrábal, jak zjistím, jestli je to stříbro, hliník, nebo něco jiného? Je to lesklé a jde k tomu bez problémů pájet, to k hliníku nejde, asi... Tyto jsou tedy stejné jako Tesla WK704 akorád zeleně natřené???
Pokuď jde na to pájet, pak je to s největší pravděpodobností stříbro a né hliník.
Vezmi tu součástku oškrábanou od barvy, najdi stěnu natřenou vápnem a zkus tou součástkou po té stěně tím holým kovem bez barvy přejet, měla by tam zústat jasná šedá čára. Když Ti To "bude psát", pak je to stříbro.
Můj otec to takto vždy zkoušel, sbíral mince, opravoval hodinky, hodiny, vždy jsem jej se zájmem sledoval a učil jsem se všemu co on dělal, dneska jako bych našel
Kdybych je vlastnil já, pak bych je asi výhodně prodal. Už až tak moc nebastlím, není času (nebo lépe řečeno čas letí příliš rychle a já nestíhámTukanekb8 píše:A ty co mám já, jsou tedy stříbrné? Myslíte, že je rozumné je prodat? Sice do huby mám co dát, ale každá kačka dobrá, že?Mám jich přesně 1kg...
škoda že těch malejch zelenejch mam málo a ne kilo.matus15 píše:Možno pomôže táto stránka: http://www.kovopb.cz/cz/menu/155/divize ... hych-kovu/