Karaoke s bezdrátovými mikrofony

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
adept

Karaoke s bezdrátovými mikrofony

#1 Příspěvek od adept »

Zdravím,prosím poraďte, karaoke s bezdrátovými mikrofony a nebo s mikrofony s kabelem? Co je do kvality a rychlosti (zpoždění) přenosu zvuku výhodnější. Domnívám se že ty bezdrátové mají zřejmě nějaké zpoždění,je to tak ?
mi-ro

#2 Příspěvek od mi-ro »

Není, bezdrátový mikrofon má (měl by mít) stejné vlasnosti jako kabelový. Zpoždění se nekoná. Bezdáty mají jako hlavní prioritu svobodu pohybu. To je vykoupeno vyšší cenou, nižší kvalitou, možností zarušení, vyššími provozními náklady (baterie).
..to bude jen ňákej odpůrek
BOBOBO

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Když to koupíš v propíraném řetězci , tak do hospody to stačí za opravdu pár Kč , bez prodlevy . To neběží přes sat . :D
adept

#4 Příspěvek od adept »

Uvažuji koupit karaoke dětem k vánocům a našel jsem na aukru Karaoke +základna 2x bezdrát ( je to VM-2004)za cenu 355kč. celkem levný. Ale je to prodejce z Polska a je to asi velkoobchod. Ale nevím zda to pojede v češtině. :D
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Tak to ta naozaj oneskorenie trapit nemusi. Radsej si prever, ci to nevysiela v nejakom zakazanom pasme.
kulikus
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od kulikus »

tento produkt je popsán zde.
mi-ro

#7 Příspěvek od mi-ro »

Ani toho bych se nebál, pří výkonu jednotek mW toho moc nezkazí. Spíš to bude opravdu hračka pro děti s mizerným přenosem, úniky a zkreslením.
PS nyní jsem si prohlédnul odkaz a jestli to má skutečně 118MHz-letecký provoz, tak to raději opravdu NE.
Naposledy upravil(a) mi-ro dne 06 lis 2013, 21:23, celkem upraveno 1 x.
..to bude jen ňákej odpůrek
adept

#8 Příspěvek od adept »

Je tam uvedeno pásmo VHF/FM frekvence 109-120MHz a pásmo přenosu 100-10000Hz. Ale zatím nemám zjištěno jaká hodota je zakázaná.
adept

#9 Příspěvek od adept »

kulikus píše:tento produkt je popsán zde.

Tak toto mi to v sekci (hledat) vůbec nenašlo, po přečtení je vymalováno Děkuji . :D
BOBOBO

#10 Příspěvek od BOBOBO »

Osobně si myslím , že většina uživatelů vůbec neví , že si nějaký vysilač pořizuje a zařízenív poho používá .
Thales
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Thales »

Většina lidí je blbá a nezajímá je cokoliv, co nepotřebují nezbytně vědět k tomu aby zařízení dokázali zapnout.
BOBOBO

#12 Příspěvek od BOBOBO »

To jsi to zde pěkně vysypal . No co dodat . Co říkáš Hille , nyní se projev .
Thales
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Thales »

Vidíš nějaký problém v tom, co jsem napsal?

Mě třeba zajímají věci kolem sebe i když se netýkají elektroniky. Nevím vše, ale nějakou tuchu mám. Pak se nemůže stát třeba to co v USA, kde při nějakém průzkumu zjistili že asi 1/3 dětí (nebo kolik to bylo) netušila že mléko pochází z krávy, ale mysleli si že se prostě vyrábí v továrně podobně jako cola. Když tedy něco kupuju tak nekoukám jen na design a funkčnost, ale i jestli s tím nemohou být nějaké problémy atd. Bohužel se čím dál tím víc setkávám s tím že lidé prostě vidí a koupí. Nebo zahodí. Nebo se chovají nějak zcela iracionálně (v obecném smyslu). Každý rok se té blbosti na mě valí čím dál tím více a to, co by mě přede dvěma lety překvapilo tak to už pro mě není žádná zvláštnost. Nemluvě o neskutečné lenosti si cokoliv zjitit. Nelze se proto divit že se na populaci dívám obecně skepticky. Tady však lze původního tazatele pochválit že se předem zeptal.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“