Vybrat mobil
Moderátor: Moderátoři
Vybrat mobil
Raději bych volil nějakou Nokii. Ale každý model může být jiný. Těžko soudit.
Hydrawerk píše: http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... =3#reviews
Mám ho už téměř rok a spokojenost + slušnej foťák s autofokusem a velice solidní výdrž baterie. Drobným problémem je snad pouze použitý TFT displej => horší viditelnost na přímém slunci. Ale pro ženskou je dost velkej. Moje druhá půlka má tohle. Pro ženskou, tak akorát. Má ho od loňských vánoc a taky spokojenost.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
TAKJAN píše:Zčistajasna mi kleknul Samsung (SGH či jak) a to už po čtyřech letech. Ať hledám jak chci, nenajdu nic než tohle. Požadavky: klasika, žádné zbytečné blbosti, lepší foťák. A to jsem už musel slevit z LED, svítilny a radio bez sluchátek. Jinak jsou jen pro seniory a odolné. Co tedy tohle? http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... e/#section
Tenhle mobil mám cca dva a půl měsíce.Nemůžu si vynachválit výdrž baterie.Běžný mobily jsem musel po týdnu nabíjet,ale tenhle vydrží čtyři týdny (zapnutý 24h denně,ale s minimálním používáním).Foťák fotí celkem dobře.Signál má taky dobrej,ale občas záleží na poloze telefonu.Někde píšou,že je háklejší na pád.Faktem je ,že zadní kryt je hrachovej.Není to vhodnej telefon pro častou záměnu SIM karet.Líbí se mi bezproblémovost připojení k PC (ovladače je potřeba stáhnout).Softvéry k tomu nestojí vůbec za nic.Zůstává mi rozum stát nad tím,že nekdo může vydat takovej zprasenej soft a ještě k tomu takřka nic neumí. Telefon jako takovej si nemůžu vynachválit.
Míval jsem Nokii 6085 (véčko) -přesto že je plastovej kryt,pády to zvládá naprosto v pohodě.
Nemá někdo AT příkazy pro ovládání Samsungů přez USB (virtuální seriovej port) ? (chtěl bych si na to napsat vlastní program)
1. SGH-"něco" se jmenuje každý Samsung od dob, co jsem je před 8 lety začal opravovat (tenkrát třeba SGH-A800, SGH-R210 a podobné- dnes už muzejní- kousky).
2. Rádio bez sluchátek (=antény) umějí sice třeba ty seniorské telefony, ale zkus to někdy otevřít- hrůza a děs... V první řadě technologická nekázeň při osazování (součástky tam leží stylem "Kostky jsou vrženy").
Ano, jsou dnes i telefony s integrovaným zesilovačem FM, ale tam se mi zdá že je problém se selektivitou.
3. S5610 jsem doporučil i do rodiny (a to si sakra dávám pozor, co komu nabídnu), zatím mám jen kladné ohlasy. Nebál bych se jej, navzdory recenzím (na to, že se prodává už asi 3 roky, tak bych jejich počet na mém stole napočítal tak na prstech obou ruk).
Když se takhle dívám na ty recenze, tak mám pocit že se přispěvatelé buď snažili ten chudák mobil roztřískat a až potom napsali recenzi, nebo majií ruce volšové...
Zámek klávesnice je přítomen (pokud se nepletu, tak podržením *).
Já starý nokiář dnes skoro každému doporučuji Samsung. Kdyby ti to stačilo jako vodítko.
Howgh.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Co se týče spolehlivosti, tak jsou na tom oba telefony dobře. Co se týče ND (pro případ nezáruční opravy), tak se na HTC obecně shánějí díly těžko, na Samsung vcelku bez problémů. Ale zase pro Samsung bývají dražší.
- Artaban001
Ty Swissvoice a podobný jsou na bázi jednoho jedinýho obvodu, který v sobě združuje od obvodů mobilu až po multimediální funkce. (MediaTak něco). Jeden rozkřáplý podobný jsem už pitval.. Každá oprava mimo výměny vstupních a výstupních částí končí výměnou hlavní desky.