Mail schránka, kdy se ruší?
Moderátor: Moderátoři
Mail schránka, kdy se ruší?
A kutilmile - nelituju tě
https://chiptron.cz - novinky ze světa elektro (Arduino, Raspberry Pi, ESP8266, STM32, ESP32...)
Peťus
EKKAR píše:Neplacená na free-serveru jako je třeba seznam.cz, centrum.cz a pod. bez manipulace po půl roce, kdy se tam ani nepřihlásíš, přejde na omezenej provoz, kdy se tváří pro příchozí maily jako plná - administrace tam vygeneruje mail, že ses tam dlouho nepřihlásil a že se omezuje provoz na tvojí schránce. Normální provoz udržíš tím, že se tam aspoň jednou po 3 měsících přihákuješ. Jinak v podmínkách tuším je, že když schránka bude rok bez pohybu/přihlášení, provozovatel serveru má právo ji zrušit...
Mně se na Seznamu před nějakým rokem stalo, že když jsem tam jednou za měsíc, dva měsíce se jenom přihlásil a nic jiného nedělal, tak mně schránku najednou zrušili. A když jsem se ozval, tak argumentovali, že jsem se tam nejméně těch půl roku ani nepřihlásil. Já je neměl čím přesvědčit. Nakonec mně schránku obnovili, ale maily, co v ní byly, už ne. naštěstí to je jen záložní schránka, odkud všechno důležitější automaticky stahuji. Od té doby se vždycky tak jednou za měsíc na Seznam přihlásím a odešlu odtamtud kontrolní mail,. Aby tam byla jakási činnost a já abych měl aspoň jakýsi důkaz, že jsem tam byl.
-
petrfilipi
Petr Filipi