HP laser jet 4L

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
schrost

HP laser jet 4L

#1 Příspěvek od schrost »

Po zapnutí do elektriky se tiskárna otestuje, a zůstanou svítit LEDky Error papír a data.Nesetkal se někdo už s touto závadou? Tiskárna mi došla na opravu, že v ní přeskakují kolečka,ale byl jen přidřený toner.Výměna toneru přeskakování odstranila.Vrchníma dvířkama to není,když je zavřu,proběhne autotest. Je možné, že si tiskárna nějak testuje funkčnost tonerové kazety(vedou do ní 3 kontakty)
Dík Rošťák..
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Cust

#3 Příspěvek od Cust »

mel jsem to same,rozrouboval jsem to ocistil a slozil...
fakalo to
myslim ze tam byly zamatlany senzory papiru ci neco s podavacem papiru, uz nevim presne, je to dlouho
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mourek »

tady by měl být manuál
http://www.feedroller.com/Store/hp_manuals.php

jinak možná se rozházelo časování pohonu,točí se správně všechna kola ?. Já měl jednou pškozený pastorek na motoru po přidření toneru.
Bači

#5 Příspěvek od Bači »

Mourek píše:tady by měl být manuál

jinak možná se rozházelo časování pohonu,točí se správně všechna kola ?. Já měl jednou pškozený pastorek na motoru po přidření toneru.

Kdyby byl poškozenej pastorek, tak by mu to rachotilo jako hrom
Bači

Re: HP laser jet 4L

#6 Příspěvek od Bači »

schrost píše:Po zapnutí do elektriky se tiskárna otestuje, a zůstanou svítit LEDky Error papír a data.Nesetkal se někdo už s touto závadou? Tiskárna mi došla na opravu, že v ní přeskakují kolečka,ale byl jen přidřený toner.Výměna toneru přeskakování odstranila.Vrchníma dvířkama to není,když je zavřu,proběhne autotest. Je možné, že si tiskárna nějak testuje funkčnost tonerové kazety(vedou do ní 3 kontakty)
Dík Rošťák..

Teoreticky jde pustit test i bez toneru, ale musíš si vychytat všechny čidla. Tobě nejde na ní nic vytisknout? tiskárnu zapneš ona projede inicializační test tiskárny, zastaví se a v tom okamžiku se rozsvítí ty kontrolky? A když zmáčkneš tlačítko na selftest, zůstane něco svítit?
baci

Re: HP laser jet 4L

#7 Příspěvek od baci »

schrost píše:Po zapnutí do elektriky se tiskárna otestuje, a zůstanou svítit LEDky Error papír a data.Nesetkal se někdo už s touto závadou? Tiskárna mi došla na opravu, že v ní přeskakují kolečka,ale byl jen přidřený toner.Výměna toneru přeskakování odstranila.Vrchníma dvířkama to není,když je zavřu,proběhne autotest. Je možné, že si tiskárna nějak testuje funkčnost tonerové kazety(vedou do ní 3 kontakty)
Dík Rošťák..

Sem se před tím nepřihlásil :( Ta chyba co popisuješ by mohla být špatným laserem, na 95%, zkus tiskárnu rozebrat, rozkrytovat ten laser a mrkni jestli neni treba jen pridrenej motorek, pak zkus zkontrolovat dráty k němu, vytáhnout z konektorů - šroubováčkem nebo pilníčkem ty konektory očisti, jak na straně laseru tak i DC Controleru. Jinak mě nic jiného nenapadá........
Návštěvník

HP laser jet 4L

#8 Příspěvek od Návštěvník »

To VŠECI..Po zapnutí se po 2 sec. rozsvítí ty 3 LEDky,po dalších 3 sec.najede selftest, kolečka viditelně nejsou zničené,vše se točí, i zrcadlo se točí volně.LEDky svítí pořád ,na tlačítko NEREAGUJE. PO víkendu se na to kouknu, hlavně na ty datasheety.
Zatím díky,Rošťák
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Mourek »

Bači píše:

Mě ten pastorek praskl , tiskárna naběhla zatočila se kola a pak se začala hřídel na motoru protáčet v pastorku, ale to zürčitě není jeho případ. Spíš bych si tipnul na rozčasovaný posuv
bači

#10 Příspěvek od bači »

Mourek píše:
Bači píše:

Mě ten pastorek praskl , tiskárna naběhla zatočila se kola a pak se začala hřídel na motoru protáčet v pastorku, ale to zürčitě není jeho případ. Spíš bych si tipnul na rozčasovaný posuv

No jo, ale když ti praskne pastorek na main motoru, tak tiskárna naběhne, vše vypadá OK, ale při tisku si nedokáže sebrat papír a rozsvítí se kontrolka na paper jam a celou tuto akci provází docela velkej rambajs. Ten jeho problém mi připadá opravdu jako chyba laseru. jsem osobně zvedavej k jakému zavěru došel.
schrost

HP

#11 Příspěvek od schrost »

No jo ,ale ty LEDky už svítí před testem.Zatím nemám čas a místo na stole.
Zatím....Rošťák
baci

Re: HP

#12 Příspěvek od baci »

schrost píše:No jo ,ale ty LEDky už svítí před testem.Zatím nemám čas a místo na stole.
Zatím....Rošťák

Tak prolez všechny čidla co tam jsou, jestli náhodou některé nezůstalo viset...
hafca

#13 Příspěvek od hafca »

Mám stejnou tiskárnu, ale mě zase píše nějak slabě. Jako by to chtělo přidat někde na sytosti. Zkoušel jsem ten odkaz na manuál, ale nejede to, šlo to vůbec někdy?
schrost

HP 4L

#14 Příspěvek od schrost »

Tak jsem ještě zkusil ten laser, ani to nepomohlo.Vadná je přídavná paměť.
Díky všem diskutujícím...Rošťák
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“