Hyundai DLH 32285 SMART, internet
Moderátor: Moderátoři
- smekalvladik
Hyundai DLH 32285 SMART, internet
Název vlákna byl upraven. Killroy
- Přílohy
-
Fotografie3460.jpg- foto
- (274.63 KiB) Staženo 155 x
- smekalvladik
- smekalvladik
- serviceman
- smekalvladik
- smekalvladik
serviceman píše:TV je WiFi ready. Pro WiFi tedy musíš přikoupit adaptér, ten ale není pro připojení na síť podmínkou. LANka stačí. Pro Voyo potřebuješ nainstalovat TV aplikaci Voyo, která by tam měla být už od prodejce. Zkus test kompatibility.
test kompatibylite jsem nezkoušel vyzkouším ale myslím že to nebude mít žádný vliv protože ho spustím v prohlížeči internetovém který je na tv a ne v aplikaci.
- serviceman
- smekalvladik
serviceman píše:Není třeba se před spuštěním aplikace Voyo nejprve přihlásit?
Asi jo teda spíše jo ale to je to co tu řeším že nevím jak? aplikaci mám zpuštěnou ale nepřihlášenou ale i tak funguje ale jen v omezeném režimu.
- smekalvladik
serviceman píše:TV je WiFi ready. Pro WiFi tedy musíš přikoupit adaptér, ten ale není pro připojení na síť podmínkou. LANka stačí. Pro Voyo potřebuješ nainstalovat TV aplikaci Voyo, která by tam měla být už od prodejce. Zkus test kompatibility.
tak zeleně jsou jen 4 pak 4 červené křížky ( špatnej operační systém, adobe flash, microsoft silverlight a testovací video ) a pak 2 otazníky ale jak už jsem psal je to v prohlížeči a ne v aplikaci a v aplikaci by to mělo jet.
- Přílohy
-
Výstřižek.JPG- (29.02 KiB) Staženo 139 x
- serviceman
Zjevně je třeba nejprve flash, silverlight atd. updatovat, dokud test neproběhne OK.smekalvladik píše:4 červené křížky ( špatnej operační systém, adobe flash, microsoft silverlight a testovací video )
Přihlášením jsem myslel přihlášení mimo aplikaci na tom linku, který jsem dal.
- smekalvladik
serviceman píše:Zjevně je třeba nejprve flash, silverlight atd. updatovat, dokud test neproběhne OK.smekalvladik píše:4 červené křížky ( špatnej operační systém, adobe flash, microsoft silverlight a testovací video )
Přihlášením jsem myslel přihlášení mimo aplikaci na tom linku, který jsem dal.
Ok aktualoval bych ale nevím jak jediná aktualizace co je tak je v nastavení TV a to je kompletní firmware ale i ten je aktuální a v aplikacích nevím jak na to protože žádný návod na aplikace není ale i tak vám moc děkuji za každou radu a připomínku.
- smekalvladik
rnbw píše:Riesite tu nezmysly. Ako by sa flash a silverlight dostal do TV a ako by tam fungoval?
Ta "aplikacia" pravdepodobne ziadne prihlasovanie nepodporuje.
Jo jo souhlasím s tebou moc se v tom nevyznám ale myslím že je to jak to píšeš ty ae chtěl jsem si to jen ověřit jen mě mrzí že prodávají televizy z logem voyo a pak když si ji člověk pustí tak zjistí že mu jde asi jen pár seriálů a to ještě 150 dílů zpět než je normálně v TV mě je to v celku jedno ale veřím že pokud to někdo koupí jako dárek třeba své mámě která ráda sleduje ordinaci,ulici,..atd tak to musí dost mrzek když potom zjistí že to skoro ani nejde a když jo tak se může podívat jen na díl který je asi půl roku zpět starej.