Controlers čize USB.Nech vopcham, do USB hocijake zariadenie nevie ho najst.Este upresnim ze najprv odišla jedna zasuvka USB a druha este komunikovala a po mesiaci uz nešla ani druhá.Može byť chyba na zakladnej doske? Ta je stará tria pol roka ostatne všetko funguje len to USB nie. USB su len dve zasuvky v PC. Vdaka za pomoc.
NEJDE USB
Moderátor: Moderátoři
NEJDE USB
Controlers čize USB.Nech vopcham, do USB hocijake zariadenie nevie ho najst.Este upresnim ze najprv odišla jedna zasuvka USB a druha este komunikovala a po mesiaci uz nešla ani druhá.Može byť chyba na zakladnej doske? Ta je stará tria pol roka ostatne všetko funguje len to USB nie. USB su len dve zasuvky v PC. Vdaka za pomoc.
Taky je varianta tohle
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400060000003JT
MSI dosky su tym zname.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Re: NEJDE USB
Mne tiez odisli predne USB, ostatne USB fungovali. Ked som minule daval do poriadku prednu cast skrine a vymontoval som si aj USB, ze ked uz to mam rozobrane, tak sa na to pozriem preco to nefunguje. Ked som to vymontoval, ostal som zhrozeny. Napajaci vodic na plosaku bol ODPARENY aj cast plosaku !!!!!! Zrejme nejaky "mensi" skrat. Opravil som to naletovanim drotika. Mozno toto iste bude tvoj problem. Skus to pozriet.DELONG píše:Zdravim priatelia potrebujem trocha poradit mam pocitač OS je winXP Profesional preinstalovany aj tri krat a stále neviem najst v založke device manager Universal Serial Bus
metalgod píše:Nestraš, mám taky MSI
Nestrasim, je to u tejto znacky bezna vec...Kamos mal tuto dosku v pohode asi 2 roky a potom mu odisli USBcka.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
-
Návštěvník