Mitsubischi Galant combi r. 98

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Mitsubischi Galant combi r. 98

#1 Příspěvek od Kaca »

Zdravím Vás!
Sháním schéma elektro na tohle auto. Starší syn si to koupil a odjel s tím do Anglie. Teď tam žije s přítelkyní. Ovšem přestala mu svítit zadní sdružená lampa. Elektro schéma jsem na to nesehnal a tak jsem mu poradil zatím jen aby očistil a dotáhl šroubky na kterých lampa drží na kasli. Určitě tam ale bude přivedená kostra vodičem ale já neznám barvy u těhhle Japoňáků. ( To je taky nápad si vzít do Anglie Japoňáka). Má vystudovanou konzervatoř tak to s tou technikou u něho není nic moc. Snažím se mu alespoň na dálku pomoci a poradit co by mohl udělat než pojede někam do servisu. Tam jsou to celkem pecky. Tak prosím jestli někdo má schéma a nebo alespoň popis těch barev na přívodu do zadních lamp zdali by mě mohl tuhle informaci předat.
Děkuji a zdravím! Kaca
Sandal

#2 Příspěvek od Sandal »

Tady něco je ale na rok 97. Exterior lamp,part 1/1 a 2/2 http://www.autolib.diakom.ru/CAR/Mitsub ... 0DIAGRAMS/
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kaca »

Děkuji! Možná by to mohlo stačit. Podle toho by měla být kostra asi černá. Zkusíme s tím něco provést. :)
Sandal

#4 Příspěvek od Sandal »

Neni zač.Doufejme že Japonci alespoň trochu doržujou tradice :)
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kaca »

Doufejme. Spojím se s klukem přez skype a vebkameru jak jen to bude možné a něco zkusíme.
Ještě jednou díkes!
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“