Sháním schemata na výtahy

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Krakis

Sháním schemata na výtahy

#1 Příspěvek od Krakis »

Jakékoli elektroschemata,manuály i provozní na staré i nové výtahy a rozvaděče.VRN,VBN,RJD,Simplex,duplex,triplex.... a nové Schindler,Kone,Pardubice,Brno a jiné...
P.S.-pro upřesnění,mám dva výuční listy-jsem elektromechanik rozvodných zařízení a montér zdvihacích zařízení.V obojím mám přes 10.let praxe,takže asi nebudu laik......
Naposledy upravil(a) Krakis dne 29 lis 2013, 07:53, celkem upraveno 1 x.
BOBOBO

#2 Příspěvek od BOBOBO »

Alespoň jednou to smaž , a jestli si myslíš , že tě někdo zasype informacemi , za které platil a zajišťují mu živobytí , tak jsi asi vedle .
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Habesan »

Za to je Ban a Smrt.
t=59687
t=33216
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
monterjirka

#4 Příspěvek od monterjirka »

Výtah je zařízení VTZ a to jak elektrické, tak především zdvihací.
Není dobré se vrtat v něčem, na co je třeba mít potřebné osvědčení, oprávnění,...
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Vidíš , já ti to psal .
termit256

#6 Příspěvek od termit256 »

Kdysi davno jsem delal ve fabrice kde se vyrabely mj. stejnosmerne pohony pro vytahy.
"Schema" jen pohonu byl asi 10cm tlusty svazek papiru, casto velikosti A1 apod. To jen tak pro tvou predstavu kdyz si myslis ze to bude nekdo jen tak z nudy vystavovat na internetu. Pokud to myslis vazne, asi bych hledal jiny zpusob jak to sehnat.
monterjirka

#7 Příspěvek od monterjirka »

termit256 píše:Kdysi davno jsem delal ve fabrice kde se vyrabely mj. stejnosmerne pohony pro vytahy.
....

To je jedna z možností. Také se v minulosti pro výtahy dělaly 3f motory s dvojitou kotvou, bylo to proto, aby měly dost velkou sílu a přitom měl motor "mírnější" rozběh bez nutnosti použití složitých regulačních obvodů.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“