Reinstalace WinXP + aktualizace
Moderátor: Moderátoři
Achab píše:U mě to samé - naposled se aktualizace stáhly minulý měsíc (WIN XP SP3). Po reinstalu CPU - svchost 100%, Fix it hlásí "Registrace služby chybí nebo je poškozena". Manuální aktualizace na Windows Update hledá věčnost a nic nenajde. Na druhém PC stejně i když OS nebyl reinstalován. Musel jsem aktualizace zakázat.
Stáhni a nainstaluj nejnovější IE a pak to půjde ok.svchost už pak neleze na 100%
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale třeba na noťasech stačí hodinka a ono se to vzpamatuje - to bude opravdu zas nějaká kulišárna podle stáří PC.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
Pro mne vyřešeno. Stejně mne mrzí, že jsem začátkem roku nekoupil po 35€ více instalací osmiček, mám jen jedny a po aktualizaci na 8.1 jsou v pohodě. Snad si zvyknu.
Celeron píše:K tomu ukončení podpory. Jak to probíhalo třeba u W98, 2000 nebo ME? Od ohášenýho data vše na Mrkvosoftu smázli a nebo tam nějakou dobu nechali poslední stav? Jde mi o to, jak dlouho půjdou XP profi SP3 po přeinstalovaní zaktualizovat na "koncovej stav".
Díky
Jirka
Tento rok som instaloval jedny Windows 2000. S aktualizaciami bol nejaky problem, ale myslim, ze by som to nakoniec rozchodil - ale nemal som na to tolko casu. Bolo treba tiez nejake veci nainstalovat rucne.
Kazdopadne predpokladam, ze s koncom podpory sa objavi nejaky neoficialny balik, kde budu vsetky updaty.