Panasonic TX-L32G20E + USB externí HD

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vlasta-ANT

Panasonic TX-L32G20E + USB externí HD

#1 Příspěvek od Vlasta-ANT »

Omlouvám se, ač registrovaný člen jsem cca o jednu generaci TV pozadu. TV Panasonic + externí HD Samsung řady 3206B připojený přes USB.
Při připojeném HD TV nefunguje, cykluje nebo nejde zapnout. Pomůže reset do továrního nastavení. I potom jdou s HD jen některé funkce (přehrávání). HD nejde zkontrolovat na PC, je nějak chráněn. Provoz TV je možný jedině s odpojeným HD.
Může mi někdo orientačnš poradit. Odhaduji to spíš na značkový servis. Může to být řešitelné např. přehráním SW?
Děkuji předem.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Reálně jsem taky trochu pozadu, ale co mám nějaký externí disk, tak ten má na připojovacím kabelu dva USB konektory typu A. Je to proto, že jej nedokáže bezpečně napájet jen jeden výstupní konektor z PC (proudové omezení). Nemůže to být i tvůj problém?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
pinkey

#3 Příspěvek od pinkey »

Tipuji to na přetížené napájení 5V z USB. Mám tu pár 2,5 HDD a odběr se pohybuje kolem 600 - 850mA. S flashkou jsi to zkoušel?
Vlasta-ANT

#4 Příspěvek od Vlasta-ANT »

OK díky. Zkušenost s přetížením USB má řada mých přátel. Tento disk má jen jeden konektor. Ono to totiž cca 2 roky chodilo. S flash diskem to taky nejde ale nejsem si jist co všechno.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“