Zprůhlednění stupnice u přijímače
Moderátor: Moderátoři
Připadá mi že se to v tomto vlákně díky/kokunovi/zvrhlo na zcela jinou debatu než jaké je záhlaví tématu takže to tu považuji za uzavřené téma a nebudu se už dále k obdobným reakcím vyjadřovat,ono v podstatě jsem již obdržel věcné a vyčerpávající odpovědi za které děkuji.
Tady ještě jeden zajímavý link na výrobce náhr. stupnic od kterého jsem ale dosud neobdržel odpověd :
http://www.radiohistoria.sk/Oldradio/ma ... enDocument
Bernard píše:salora píše:.....že se tu pouze tobě můj výklad nelíbí.....
Mně se taky nelíbí, a obdobné výtvory jiných autorů také ne, jenže jsem už rezignoval. kokun si zaslouží uznání, že ten zápas nevzdává.
Vždyť je to jednoduché, když vidím větu na 5 řádek, tak prakticky nečtu a kašlat na to. Je to únavné, nepřehledné a zbytečné. Jseš snad placen za to ? Ne, tak se s takovým čtením netrápit...
Tady co vím je forum /bastlírna/pro řešení jiných problémů a to že jseš jeden z kokunových kamarádů kterému prdélkuješ nemusíš až tak moc dávat najevo a založte si své forum na vzájemné štourání a napadání,tam to nikomu vadit nebude.
Připadá mi že Vás naverboval /Kokun/jinak to nevidím,co si chcete tím dokázat je otázkou ???
salora píše:No já zase narozdíl od tebe pokládám to kopírování výnatků z mých příspěvků za únavné obdobně jak to dělá s oblibou /kokun/,podívej nemusíš to číst ale ani tady prudit ,nikdo tě o to neprosí a pokud trpíš nějakým komplexem tak to tady prosím neřeš a štourání si odpust.
Tady co vím je forum /bastlírna/pro řešení jiných problémů a to že jseš jeden z kokunových kamarádů kterému prdélkuješ nemusíš až tak moc dávat najevo a založte si své forum na vzájemné štourání a napadání,tam to nikomu vadit nebude.
Připadá mi že Vás naverboval /Kokun/jinak to nevidím,co si chcete tím dokázat je otázkou ???
Asi toto fórum není optimalizováno pro tvůj preferovaný způsob komunikace, vydej se proto raději na nějaké jiné.
- tomasjedno
Jinak páni kritikové, četli jste třeba něco od Hrabala? Ten rovněž velmi často nepotřeboval oddělovat věty tečkami a vystačil si jen s čárkami.
- tomasjedno
Starší generace získávala informace hlavně čtením knih a časopisů, a ty byly jazykově docela na úrovní, takže dnešní dědové tenkrát bezpracně okoukali to správné psaní. Jejich třeba už dospělí vnuci dnes okoukávají fejsbuk a fóra, a je celkem zřejmé, že je to moc jazykově nedovzdělá. Jejich psaní je ještě horší než to, co čtou, protože nerozeznají, co je správně. Tak si myslím, že hlavně ti, kdo vědomě odbývají svůj psaný projev, i když by to dokázali daleko líp, by se měli přestat jazykově flákat. V zájmu hlavně těch, kterým to nevadí, protože se jim to asi zdá normální.
- Přílohy
-
nec7.jpg- (211.98 KiB) Staženo 82 x