Zprůhlednění stupnice u přijímače
Moderátor: Moderátoři
http://pocitace-a-prislusenstvi.porad.c ... astou.html
A kutilmile - nelituju tě
Jinak všeobecně mám rovněž za to, jak již bylo výše řečeno, že většina z dnešních pisatelů přečetla hodně málo z literatury a tudíž nemá zafixován pravopis aspoň opticky.
Ještě k věci samé: veškerá má plexi nevystavená přímému slunci a kuřáckému prostředí jsou i po letech bez větší úhony-samozřejmě i výrobní kvalita zde bude mít svůj vliv.
Na druhou stranu /thomas a sendyx/svými urážkami na mou adresu mě jen tak nerozhází a přehlížím je,úsudek o jejich přístupu jednání a inteligenci tu nechám na dalších členech fora.Rádo by mě zajímal jejich způsob komunikace poněvadž je ty křečovité záchvaty ve formě kopírování mých zpráv a jedné věty mě nijak nepřesvědčili o kvalitě jejich způsobu komunikace.
Ale ted už konečně a jsem tomu rád k věci a zdravému rozumu:
Konosuke máš naprosto pravdu bohužel u těchto starších zařízení se ta eroze stupnic a rúzných měřidel projevuje všude ,bohužel asi nic lepšího se kromě skla nevymyslelo v tomto ohledu průsvitnosi nevymyslelo.Ani ten polykarbonát není jak se ukazuje to pravé ořechové a časem dochází také horší průhlednosti.
- Přílohy
-
CB-Stabo + Grundig 3400.jpg- (286.29 KiB) Staženo 135 x
- Přílohy
-
grundig-satellit3400-bw.jpg- (84.63 KiB) Staženo 110 x
Jinak ještě podotýkám že jsem se s tímto /fenoménem/probírání nepodstatných věcí nikde v dalších jiných forech kterých se aktivně účastním nesetkal. Nejspíš trpí nějakým komplexem nebo je doma pod pantoflem a tady si chce spálit žáhu na někom jiném a vyrovnat si adrenalín
To nejhorší ale na celé věci je že mu těch pár věrných oveček co ho vyzdvihují do nebes infikuje stejnou chorobou a slepě mu přitakávají.
Jo a jinak abych se proti takovým /kádrovákům/pro příště lépe obrnil,budu raději využívat S.Z. a tam si můžu a budu psát co se mě zlíbí a mám tě na háku.
salora píše:.. tak se karta obrátila tvé /výroky/ a pár podobných už dodejchavají a budeš tu většině jen pro smích.
Tak tak, blbost vítězí, neb je blbců mnoho.
salora píše:To nejhorší ale na celé věci je že mu těch pár věrných oveček co ho vyzdvihují do nebes infikuje stejnou chorobou a slepě mu přitakávají.
Hm, to je teda perla, asi následek pochycení rodného jazyka někde mezi maštalí a pastvinou
- tomasjedno