Možná by tím mohl obcházet aj dopravní zácpy - blbost nadnáší, fazulový plyn nadnáší, k tomu energie dvou plochých baterek ... a kolonu může předjíždět pár metrů nad vozovkou --- jen bacha na nadjezdy a tunely, tam to bolí...!
auto na vodík pojede, ale je ho potřeba trošku víc.
je šance, že ten vodík zlepšuje spalování.
ale mě napadlo, použít to na vytápění v garáži. když bych třeba 200W vyrobil vodík kdy bych spalováním získal víc tepla...
je to úvaha. rád bych slyšel názor někoho, kdo to zkusil
Netřeba zkoušet. Rozkladem vody a spálením vodíku získáš jen tolik energie ( a spíš míň) kolik jsi do toho vložil. Sice jsem slyšel, že elektrolýza může mít více jak 100% účinnost ( na úkor tepla elektrolytu), ale jen za speciálních podmínek a je to jen o pár procent.
Řešením je tepelné čerpadlo.
a tepelné čerpadlo je lednička naruby...
budu to muset zkusit. jinak tomu neuvěřím...
a zkusil bych to v autě, a když klesne spotřeba, tak to funguje.
jinak ptal jsem se ve škole, a prej něací maďaři vymysleli, že pomocí impulzů které se snižují, probíhá účiněji uvolňování vodíku.
ten článek mi má přijít na mail...
vřdycky se najde 🤐, co neví, že to nejde a postaví to. chci být ten 🤐...
V tom případě o tobě zřejmě slyšíme naposledy, protože až to úspěšně postavíš, zlikviduje tě výsadkové komando CIA, ropných šejků, ČEZu ... anebo všech dohromady
To že pomocí impulzů se voda snadněji rozkládá se tu už psalo.Nějaký hoch chtěl vědět jaká frekvence impulzů je nejvhodnější.Tehdy jsem mu napsal že sním svůj diplom když se mu to povede.A mám ho pořád.
HHO patří do oblastí aprílových žertíků.Např časopis Sdělovací technika psal o termoresistivním jevuk který byl opakem Jouleova tepla.Každým rokem byl v dubnovém čísle nějaký žertovný článek.
Jsem jako apoštol Tomáš, který hned tak neuvěří.
Já si zase vzpomínám na jiný dubnový článek ve stejném časopisu, který pojednával o průkopnickém způsobu navíjení toroidních cívek. Myslím, že to bylo s využitím 5. rozměru.
Omlouvám se za O.T.