100V zesilovač bez trafa

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Sendyx

#16 Příspěvek od Sendyx »

Dá se, on i dělník ze šroubárny si může přečíst Vergilia v originále :) .

Otázka je, jestli to má cenu zkoušet slepit na koleně.

http://www.aliexpress.com/store/product/500W-100V-PUBLIC-ADDRESS-AMP-CLASS-D-SMPS-MONO-MODULE-AC-DC-AUTO-SWITCH-HIGH-STABILITY/601158_527462291.html
mi-ro

#17 Příspěvek od mi-ro »

No tak to je raketa, to se raději budu tahat s tou svojí ADJ636. Ale jako studijní materiál je to zajímavý.
..to bude jen ňákej odpůrek
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tady teď "vylepšili" místní rozhlas, původně tam byla asi taky teslácká klasika včetně gramofonu a hrálo to krásně - teď je zvuk placatej jak ze špatnýho telefonu, mikrofon má na pozadí hluk, jako by hlasatelka zrovna jela v buldozeru - asi tam bude podobnej vynález. A v klidu to předali jako funkční.

Už jsem se nahlásil na kontrolu, pak mě s tím zkusíte pomoct. :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
mi-ro

#19 Příspěvek od mi-ro »

Máte 100V dráťák nebo bezdrát? Pochopil jsem že drátový. Tady je přece naprosto jednoduché instalovat 100V dostatečně dimenzovaný zesilovač, připojit dobrý mikrofon, zdroj hudby, nastavit korekce!!, sledoat modulaci a musí to hrát jak FM rádio. Bezdráty jsou hrozně placatý-bez dynamiky. Taky se jedná o úzkou FM vysílačkovou modulaci. I když u nás nedávno nainstalovali bezdrát, přenos komlet na digitálu a k tomu nemám výhrady.
..to bude jen ňákej odpůrek
Sendyx

#20 Příspěvek od Sendyx »

Já jsem zažil něco podobného na obci, kde donedávna známý opravoval starou Teslu. Dostali peníze, tak instalovali nějaký nový zázrak, zvuk hlasatele je hrozný, hudba a znělky ujdou. Podle fotek je tam laciný mikrofon k PC, instalovaný natvrdo na stojánku na stole, na kterém jsou počítače, UPS a další krámy, navíc v koutě, takže koupelnový efekt. Tohle člověk nepochopí.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“